Gratis WiFi bij Albert Heijn

1 november 2013 door in Mobiel internet.

Appie van Albert HeijnSinds een half jaar is Appie mijn trouwe metgezel bij het boodschappen doen. Wie? Appie? Ja, de app van Albert Heijn waarmee je onder andere een boodschappenlijst maakt, maar die nog immer doorontwikkeld wordt en steeds meer mogelijkheden biedt. En sinds enkele weken is het gebruik van Appie in de winkel nog makkelijker en goedkoper ook, want ‘mijn’ Albert Heijn biedt gratis WiFi aan. Een service die medio 2014 in alle filialen wordt aangeboden.

KPN gaat zorgen dat alle 650 filialen en 150 franchisevestigingen worden voorzien van WiFi en zorgt ook voor onderhoud en beheer. Klanten kunnen drie uur per dag gratis gebruikmaken van het netwerk. Nu is het mij gelukkig nog nooit overkomen dat ik drie uur over het verzamelen van mijn boodschappen heb gedaan, maar wie weet ga ik ooit nog eens rustig met een bekertje verse AH-koffie in de winkel zitten om een blog voor deze site te schrijven.

Veilig

Met name de franchisers bieden al actief WiFi aan. Zodra WiFi in een winkel beschikbaar is, wordt dit onder andere door posters bij de ingang bekend gemaakt. Het gebruikmaken van de gratis internetverbinding verloopt via een inlogpagina. Albert Heijn maakt zelf uiteraard ook gebruik van de verbinding en heeft ook al testen gedaan met mobile scanning en betalen in Haarlem en Amersfoort. Het aanbieden van WiFi past helemaal binnen de huidige ontwikkelingen. Steeds meer mensen hebben een smartphone en gebruiken die door het grote aanbod van apps voor de meest uiteenlopende dingen, zoals bijvoorbeeld bij het boodschappen doen, maar dat is niet zonder gevaar. Misschien is het dan handig om deze tips nog eens te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Mobiel in cijfers

Al vaker is hier aangegeven dat de markt van de mobiele telefonie er een is van de grote getallen. Bijna...

Sluiten