Gratis extra’s voor gecombineerde Vodafone en Ziggo klant

4 april 2017 door in Vodafone en Ziggo.

Vodafone en Ziggo bieden non-stop gratis extra'sSinds afgelopen maandag 3 april krijgen mobiele klanten van Vodafone die een vast abonnement van Ziggo afnemen non stop gratis extra’s. Deze klanten plukken de eerste VodafoneZiggo joint-venture vruchten.

VodafoneZiggo geeft geselecteerde klanten Non-stop gratis extra’s voor niets! Klanten met één van de geselecteerde mobiel abonnement van Vodafone én één van de geselecteerde vast abonnementen van Ziggo, De betreffende abonnees krijgen meer Data, meer zenders en zelfs het Safe Online XL beveiligingspakket.

Klanten van Vodafone én Ziggo plukken gratis vruchten

Heb je als klant van zowel Vodafone als Ziggo één van de geselecteerde telefoonabonnementen of sim only abonnementen van Vodafone en kijk je daarnaast naar Digitale TV van Ziggo? Dan kun je wel eens recht hebben op een Non Stop gratis pakket van het tweetal. Want klanten met Digitale & TV Internet plukken als eerste de ‘joint-venture vruchten’ van de twee bedrijven. Op het oog is er tot nu toe weinig verandert na het samengaan. Zowel Ziggo als Vodafone blijven onder de eigen naam werken. Toch ontvangen gecombineerde klanten vanaf 3 april nu wel voordeel.

Wie maakt er aanspraak op gratis extra’s?

Abonnees die van Ziggo digitale TV gebruiken en internetaansluiting hebben met een snelheid van 30 Mbps of meer. Deze abonnees dienen op hetzelfde adres minimaal één van de volgende Vodafone abonnementen te hebben: Start, Smart, Scherp, Red, of Black. Ben je een van die abonnees, dan krijg je van VodafoneZiggo iedere maand non-stop een van de gratis extra’s.

De geselecteerd abonnees van Vodafone en Ziggo krijgen de gratis extra’s automatisch. Als klant hoef je hiervoor niets te doen. De extra’s zijn non-stop, blijvend. Alle klanten van Ziggo én Vodafone waarvoor dit geldt krijgen in de komende maand een persoonlijk bericht van VodafoneZiggo.

Gratis het beste van HBO kijken!

De selectie VodafoneZiggo klanten met recht op non stop extra’s ontvangen zelfs een extra TV-pakket met het beste van HBO. HBO is de zender waar mega populaire films en series als Game of Thrones te zien zijn. Andere gratis pakketten zijn Dubbele data voor mobiele abonnementen en een Veilig online pakket.

Gezamenlijk aanbod, twee namen

VodafoneZiggo heeft nog geen plannen om de de producten en diensten van beide bedrijven te combineren onder één noemer. De twee merken blijven naast elkaar functioneren, maar combineren hun krachten wel. Daar zegt de Directeur Consumentenmarkt, Marcel de Groot, het volgende over in het persbericht:

Er wordt hard gewerkt aan nieuwe producten en diensten, zodat klanten optimaal gebruik kunnen maken van wat Vodafone en Ziggo te bieden hebben. Denk aan het beste netwerk en het breedste aanbod aan entertainment. Dit non-stop aanbod is hierin een fantastische eerste stap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile Samen: 5 euro korting dankzij je vrienden

De nieuwe prijsvechter T-Mobile gaat nog verder, met loyaliteitsprogramma T-Mobile Samen! Na de introductie van Go Unlimited en de omstreden...

Sluiten