Geniet gratis van een dag Unlimited T-Mobile internet

20 november 2018 door in T-Mobile.

Feest mee T-Mobile wint Ookla testHet is feest bij T-Mobile. Iedere particuliere klant kan genieten van een volle dag onbeperkt internet. Hiermee wil de provider haar klanten uitnodigen om mee te feesten met het winnen van de Ookla snelheidstest. Unlimited abonnees zelf maken kans op mooie prijzen zoals kaartjes voor Mariah Carey. Het 4G netwerk van de provider is namelijk sneller dan alle andere netwerken in Nederland.

Feest bij T-Mobile en klanten mogen meegenieten. De provider werd namelijk door Ookla uitgeroepen tot provider met het snelste netwerk in Nederland. Zowel prepaid als abonnementhouders van T-Mobile worden uitgenodigd om een dag te feesten met de sim only providers. Ben je al Unlimited aan het downloaden dan maak je kans op een van de schitterende prijzen. Wees er wel snel bij want de actie loopt tot en met morgen 21 november. Via de speciale Ookla-actie pagina van T-Mobile kun je jezelf aanmelden.

T-Mobile geeft gratis dat Unlimited data

T-Mobile heeft het snelste en beste netwerk in Nederland. De sim only aanbieder kwam als beste provider uit de bus in de landelijke test van OpenSignal en recent won de telecom aanbieder de Ookla Speedtest Award. Ookla heeft de Nederlandse netwerken getest en T-Mobile netwerk werd met recht eerste. De gemiddelde downloadsnelheid die je als klant ervaart is meer dan 63 Mbps.

Klanten van T-Mobile kunnen nu mee feesten met de winst. De sim only provider geeft namelijk iedere particuliere klanten een cadeau van één dag mobiel internet zonder limiet. Zowel prepaid als klanten met abonnement kunnen een volle dag Unlimited gebruikmaken van data. Klanten zonder een Unlimited abonnement mogen even proeven aan het gemak van onbeperkt downloaden en surfen over internet.

Unlimited Go abonnees Winactie

Uiteraard is er ook goed nieuws voor Unlimited Go abonnees. Klanten met dit onbeperkte sim only abonnement maken kans op verschillende gave prijzen. Zo kunnen zij twee kaartjes winnen voor het Mariah Carey concert All I Want For Christmas. Er zijn 75 Netflix cadeaukaarten met een waarde van 50 euro, 1000 Bol.com cadeaukaarten van 10 euro, 1000 powerbanks van 4.000 mAh, 50 pakketten van Rituals en je kunt 10 kart arrangementen winnen voor twee personen. Wees er snel bij en maak kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Heb jij ons al gespot?

Sinds enkele dagen zijn we met Vergelijk Sim Only ook 'bekend van TV'. We hebben de kans gekregen om enkele...

Sluiten