20 november 2018 door in T-Mobile

Feest mee T-Mobile wint Ookla testHet is feest bij T-Mobile. Iedere particuliere klant kan genieten van een volle dag onbeperkt internet. Hiermee wil de provider haar klanten uitnodigen om mee te feesten met het winnen van de Ookla snelheidstest. Unlimited abonnees zelf maken kans op mooie prijzen zoals kaartjes voor Mariah Carey. Het 4G netwerk van de provider is namelijk sneller dan alle andere netwerken in Nederland.

Feest bij T-Mobile en klanten mogen meegenieten. De provider werd namelijk door Ookla uitgeroepen tot provider met het snelste netwerk in Nederland. Zowel prepaid als abonnementhouders van T-Mobile worden uitgenodigd om een dag te feesten met de sim only providers. Ben je al Unlimited aan het downloaden dan maak je kans op een van de schitterende prijzen. Wees er wel snel bij want de actie loopt tot en met morgen 21 november. Via de speciale Ookla-actie pagina van T-Mobile kun je jezelf aanmelden.

T-Mobile geeft gratis dat Unlimited data

T-Mobile heeft het snelste en beste netwerk in Nederland. De sim only aanbieder kwam als beste provider uit de bus in de landelijke test van OpenSignal en recent won de telecom aanbieder de Ookla Speedtest Award. Ookla heeft de Nederlandse netwerken getest en T-Mobile netwerk werd met recht eerste. De gemiddelde downloadsnelheid die je als klant ervaart is meer dan 63 Mbps.

Klanten van T-Mobile kunnen nu mee feesten met de winst. De sim only provider geeft namelijk iedere particuliere klanten een cadeau van één dag mobiel internet zonder limiet. Zowel prepaid als klanten met abonnement kunnen een volle dag Unlimited gebruikmaken van data. Klanten zonder een Unlimited abonnement mogen even proeven aan het gemak van onbeperkt downloaden en surfen over internet.

Unlimited Go abonnees Winactie

Uiteraard is er ook goed nieuws voor Unlimited Go abonnees. Klanten met dit onbeperkte sim only abonnement maken kans op verschillende gave prijzen. Zo kunnen zij twee kaartjes winnen voor het Mariah Carey concert All I Want For Christmas. Er zijn 75 Netflix cadeaukaarten met een waarde van 50 euro, 1000 Bol.com cadeaukaarten van 10 euro, 1000 powerbanks van 4.000 mAh, 50 pakketten van Rituals en je kunt 10 kart arrangementen winnen voor twee personen. Wees er snel bij en maak kans!

2 reacties op "Geniet gratis van een dag Unlimited T-Mobile internet"
Juriaan

Hoe kan ik een dag gratis wifi krijgen.

Reageer
Jasper van Wezel

Helaas is deze actie al verlopen

Reageer

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only