Goedkoopste sim only abonnementen februari 2021
16 februari 2021 door in hollandsnieuwe en Lebara

Sim only 10 euroJe wil het goedkoopste sim only abonnement afsluiten en bent benieuwd wat er in de markt te halen valt. Vandaag hebben wij alle budget sim only providers met een instap sim only abonnement eens naast elkaar gezet. Hier vind je alle instap abonnementen met de laagste prijs van 16 februari 2021. De prijzen zijn meestal voor het tweejarig abonnement en wil je meer vrijheid dan kun je vaak voor enkele euro’s meer een maandelijks abonnement afsluiten.

Bij vrijwel alle sim only providers kun je kiezen uit een basis bundel of onbeperkt bellen. De goedkoopste bundel heeft vaak 200 minuten bel tijd en je krijgt daar 1000 MB tot 2000 MB aan mobiele data bij. Wanneer je thuis Wifi gebruikt is dat voor een gemiddelde gebruiker voldoende. Je kunt echter niet continu op YouTube, Facebook of Instagram zitten met 2 GB aan mobiele data.

DISCLAIMER: de onderstaande abonnementen en prijzen zijn op 16 februari 2021 vastgesteld. Na vandaag kunnen de prijzen wijzigen. In onze sim only vergelijker vind je altijd het actuele aanboden kun je eenvoudig het verbruik aanpassen naar je eigen wensen.

Goedkoopste Ben abonnement

Ben maakt gebruik van het snelle T-Mobile netwerk. Je kunt al vanaf 7 euro een abonnement afsluiten bij Ben. Je krijgt in dat geval een tweejarig abonnement met 200 belminuten/sms en 1000 MB aan mobiele data. De aansluitkosten bij Ben zijn op dit moment 20 euro. Je kunt voor nog sneller 4G internet kiezen met een meerprijs van 1 euro. Wil je meer vrijheid in je abonnement dan betaal je twee euro per maand meer en sluit je een maandelijks Ben sim only abonnement af.

Voordeligste Simpel sim only abonnement

Het goedkoopste Simpel abonnement begint al bij 2,50 per maand en dit abonnement is echt voor degene die vooral bereikbaar wenst te zijn en zelden op internet zit. Je krijgt 250 MB, 50 minuten en 500 smsjes. Let op want als je ook maar één YouTube video bekijkt zit je al snel aan 30 MB. Voor 6 euro in de maand sluit je het abonnement af met 100 belminuten en 1000 MB aan mobiele data. Beide abonnementen zijn tweejarig. Het jaarabonnement kost 1 euro per maand meer. Simpel rekent ook 20 euro voor het afsluiten van je abonnement.

Laagste prijs voor je hollandsnieuwe abonnement

Eén van de beste deals op dit moment vind je bij hollandsnieuwe. Vandaag sluit je het voordeligste abonnement af voor 7,50 in de maand. Je krijgt dan niet 1000, maar 2000 bel/sms/mb. Daarmee kun je dus twee keer zoveel internetten als bij de voorgaande abonnementen voor een iets hogere prijs. Het abonnement van hollandsnieuwe werkt simpel. Je belt deze maand voor 300 minuten met je vrienden, dan kun je die maand 1700 MB aan mobiele data gebruiken. Je kunt natuurlijk ook Wifi gebruiken voor je Insta en 2000 minuten bellen met je vriendinnen! Het is helemaal aan jou. Een jaar abonnement kost 1 euro extra en voor maandelijks opzegbaar betaal je 2 euro per maand meer.

Goedkoopste Simyo sim only abonnement

Simyo maakt gebruik van het premium KPN netwerk en deze budget provider vind je steevast in de bovenste plekken van de Consumentenbond onderzoeken. De provider heeft een aantrekkelijke aanbod. Het goedkoopste sim only abonnement is het abonnement van 1000 MB met 200 min/sms voor 9 euro. Dit lijkt misschien duurder dan bovenstaande maar we hebben het hier over een jaar abonnement en aansluitkosten zijn op dit moment 0,00 bij Simyo.

Voordeligste Lebara sim only

Prijsvechter Lebara begint steeds meer terrein te winnen en dat is niet vreemd. Het voordeligste Lebara sim only abonnement kost je maar 7,50 euro in de maand. Wat krijg je voor dat bedrag? Je krijgt 2000 MB aan mobiele data en 150 min EN 150 smsjes. Maar waarmee Lebara nog aantrekkelijker wordt, is onbeperkt bellen. Je kunt voor 1 euro per maand meer kiezen voor onbeperkt bellen bij deze sim only provider. Er is meer goed nieuws, want de aansluitkosten zijn op dit moment 0,00.

Goedkoop Youfone sim only abonnement

Het goedkoopste sim only abonnement van Youfone is ook aantrekkelijk. Je kunt voor 6 euro per maand het sim only abonnement afsluiten van 1000 MB inclusief 120 min/sms. Tijdelijk betaal je geen aansluitkosten van 15 euro. Wil je dit abonnement afsluiten voor één jaar dan betaal je 1 euro meer en voor maandelijks opzegbaar ben je 8,00 euro in de maand kwijt.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only