T-Mobile Go Unlimited EU: Onbeperkt Internet voor 35 euro!

9 januari 2017 door in T-Mobile.

Go Unlimited T MobileT-Mobile biedt vanaf 16 januari Go Unlimited EU aan. Een abonnement waarbij abonnees onbeperkt kunnen genieten van de hoogste datasnelheid het 4G netwerk van de provider in Nederland. De lancering van Go Unlimited EU brengt een eind aan het traditionele telecom aanbod van de premium providers. 

In navolging van Robin Mobile biedt T-Mobile nu ook een onbeperkt abonnementen. Vanaf 16 januari kun je via T-Mobile onbeperkt smsjes versturen en bellen in de EU en je krijgt zestig dagen per jaar waarop je onbeperkt dataverbruik mag verbruiken in de EU. Onbeperkt met je Oma Skypen! Dit alles voor 35 euro in de maand.

Go Unlimited EU

T-Mobile vernieuwt zijn volledige productaanbod per 16 januari 2017. Het top aanbod binnen de nieuwe producten van de provider is het onbeperkte abonnement, Go Unlimited EU. Het gehele aanbod is vanaf volgende week maandag beschikbaar voor bedrijven en consumenten.

T-Mobile wil mensen bevrijden van een beperkend gevoel aldus de CEO a.i. Martin Knauer: “Mobiel internet is een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. En hoewel de landelijke beschikbaarheid van snel internet ons nu de mogelijkheid biedt het overal en altijd te gebruiken, voelen mensen zich nog altijd beperkt. En dat is storend. Vandaag maakt T-Mobile een grote sprong voorwaarts. We nemen Nederland mee naar een nieuw mobiel tijdperk en maken korte metten met datalimieten en prijzen. Go Unlimited EU biedt de beste mobiele internetervaring in Nederland.

T-Mobile Go Unlimited biedt abonnees onbeperkt video, muziek, social media en gaming en ook nog onbeperkt bellen. Dit alles voor € 35,- per maand op het 4G netwerk van de provider.

T-Mobile biedt alternatief voor WiFi

Afgelopen jaar toonde onderzoek na onderzoek ons aan dat Nederlanders op vakantie altijd op zoek zijn naar WiFi signalen. Zelf herken ik die drang ook in Nederland. Met het nieuwe productaanbod en met name het Unlimited abonnement van T-Mobile wil de provider een eind maken aan dit gedrag.

Waarom zou je jezelf beperken tot wifi wanneer je bijv. Game of Thrones, voetbal, schaatsen, The Voice, Grey’s Anatomy of Suits onbeperkt op je smartphone of tablet kunt kijken? Waarom jezelf beperken als je altijd en overal onbeperkt muziek kunt streamen of je favoriete livestreams kunt bekijken voor slechts 35 euro per maand? Wifi heeft er een geduchte concurrent bij. Voor deze prijs hoeft niemand zich nog zorgen te maken over zijn of haar dataverbruik, of gebruik te maken van trage wifiverbindingen. Ik weet zeker dat veel van onze klanten nu eerder geneigd zullen zijn om internet via 4G te gebruiken. Zowel thuis als op kantoor,” aldus Martin Knauer.

Volledig nieuwe sim only aanbod

Per 16 januari kun je de volgende sim only abonnementen afsluiten bij T-Mobile:

T-Mobile Go Unlimited EU:
Onbeperkt data, bellen en sms’en in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en plus zestig dagen onbeperkt internet in de EU. Daarna 10GB per maand in de EU. En tot 300 verschillende telefoonnummers te bellen per maand van Nederland naar de EU.

T-Mobile Go Unlimited EU + USA:
Onbeperkt data, bellen en sms’en in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en en zestig dagen onbeperkt internet in de EU én op het netwerk van T-Mobile USA. Daarna 10GB per maand in de EU en op het netwerk van T-Mobile USA.

T-Mobile Go Basic (1GB p/mnd) & Go Next (5GB p/mnd) & Go Up (10GB p/mnd):
Onbeperkt bellen in Nederland, en tot 120 minuten bellen in de EU.
T-Mobile Go Up abonnees hebben daarnaast kosteloos de extra optie van Datavrije Muziek. Zo kun je in Nederland muziek luisteren en streamen zonder dat je hierbij data verbruikt uit je abonnement. Daarnaast kunnen deze abonnees bij het einde van hun maandelijkse databundel op een lagere door blijven internetten en downloaden.

Ook zakelijke klanten genieten van het nieuwe aanbod

Go Unlimited EU van T-Mobile is voor de zakelijk markt beschikbaar tot wel twintig simkaarten. De risico’s van onveilige WiFi netwerken die werknemers gebruiken voor hun werk zijn verleden tijd. Marieke Snoep, Directeur Zakelijke Markt, vertelt het volgende over de zakelijk abonnementen: “Voor onze zakelijke klanten is dit een grote stap voorwaarts. Go Unlimited EU biedt de ultieme vrijheid om te werken en in contact te blijven met hun klanten en bedrijf – waar zij ook zijn en zonder enige beperking. Bovendien wordt hiermee het pijnpunt van klanten weggenomen dat ze gebruik moeten maken van onbeveiligde openbare wifi-netwerken. Geen enkele onderneming wil zich zorgen maken over onverwacht hoge rekeningen voor telecommunicatie. Go Unlimited EU biedt tegen een vast tarief van 35 euro volledige voorspelbaarheid wat betreft de kosten in Nederland en de EU. Voor bedrijven die zakendoen met de VS is er Go Unlimited EU + USA voor een vast maandbedrag van zestig euro per abonnement.

Onbeperkt maar Fair use

Het onbeperkte abonnement is niet bedoelt om je vaste lijn te vervangen. Daarom heeft T-Mobile een slim systeem ingesteld, zodat alle klanten een optimale mobiele internetervaring krijgen. Go Unlimited EU en Go Unlimited EU+ USA abonnees starten elke dag met een 5 GB databundel. Mocht die bundel niet genoeg zijn, dan kunnen zij ongelimiteerd 1 GB-aanvullers activeren. De aanvullers zijn gratis, maar je moet ze wel activeren.

T-Mobile trapt af, zullen KPN en VodafoneZiggo volgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vergelijken sim only simpeler door strenge reclame regels

Per 1 januari 2017 is er nogal wat veranderd in de telecom. Veranderingen die nauwelijks invloed hebben op sim only...

Sluiten