31 maart 2019 door in Acties en Tele2

Tele2 voordeel 1 aprilJe belt straks nog goedkoper en dat is geen grap. Vanaf 1 april heeft Tele2 een speciale actie voor de snelle beslissers. Sluit je het aantrekkelijke Unlimited abonnement af, dan betaal je de eerste drie maanden niets! De speciale 1 april Campagne van de sim only provider loopt maar tot 4 april dus je moet er snel bij zijn. Sluit een tweejarig Unlimited abonnement af en krijg 75 euro korting!

Je krijgt morgen 75 euro korting op het aantrekkelijke Unlimited sim only abonnement van Tele2. De budget provider met eigen 4G netwerk maakt zeker geen grapje. De onbeperkte sim only bundel is nu nog goedkoper. Sluit je het abonnement voor twee jaar af dan betaal je de eerste drie maanden niets.

Onbeperkt sim only de eerst drie maanden gratis

Tele2 geeft je de eerste drie maanden gratis als je morgen voor het aantrekkelijke Unlimited abonnement kiest van de sim only provider. Het toch al voordelige abonnement geeft onbeperkt internet en bellen voor slechts 25 euro. Je krijgt 1 april dus 75 euro voordeel en dat is geen grapje.

Om gebruik te maken van het snelle Unlimited abonnement heb je wel een smartphone nodig met 4G. De goedkope provider is namelijk 4G only.

Over Tele2

Tele2 is van origine een Zweedse provider. Vorig jaar zijn de Nederlandse activiteiten van Tele2 echter overgenomen door T-Mobile. Samen maken beide merken zich sterk tegen de Nederlandse marktleiders KPN en Vodafone.

Het 4G netwerk van Tele2 is landelijk dekkend en gloednieuwe. Het behoort tot de beste netwerken in de wereld. Samen met T-Mobile mag je nog meer snelheid en beter bereik verwachten. Het sim only aanbod van Tele2 is overzichtelijk. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Er is keuze uit 2 GB tot 20 GB aan data in combinatie met 100 belminuten of onbeperkt bellen. De abonnementen lopen van 9 euro op tot 25 euro per maand voor het Unlimited abonnement.

Je kunt bij Tele2 kiezen voor een jaar abonnement, tweejarig abonnement of een maandelijks opzegbaar sim only abonnement.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only