T-Mobile Go Go Go, een aantrekkelijker Sim only aanbod

20 november 2017 door in T-Mobile.

Go Go Go deals T-MobileHet beste en snelste netwerk van Nederland is nu nog aantrekkelijker geworden. Het zijn namelijk T-Mobile Go Go Go dagen. De prijsvechter laat iedereen nu gratis overstappen en meer. De basis Go sim only abonnementen zijn nog aantrekkelijker gemaakt.

De Go Go Go deals van T-Mobile zijn gestart. Je kunt nu overstappen op het snelste netwerk van Nederland zonder aansluitkosten. Het beste netwerk van de provider is toegankelijker geworden met vlijmscherpe sim only aanbiedingen. De meeste Go bundels zijn in prijs gedaald en T-Mobile biedt daarnaast toestellen met scherpe prijzen en leuke extraatjes zoals korting op Videoland & Deezer.

Sim only abonnement zonder aansluitkosten

Overstappen was niet eerder zo leuk. Want je kun nu zonder aansluitkosten overstappen op het aantrekkelijke sim only aanbod van T-Mobile. Het zijn Go Go Go dagen bij de provider en de onderneming strooit met vlijmscherpe aanbiedingen en aantrekkelijke extra’s zoals korting op Videoland en Deezer. De sim only abonnementen met 1 GB, 5 GB en 10 GB zijn tot wel 2 euro per maand in prijs verlaagd. Je betaalt nu respectievelijk 17,50 euro, 20 euro en 25 euro in de maand. T-Mobile heeft een zeer compleet sim only aanbod met het onbeperkte Go Unlimited abonnement als absolute topper. Je belt, internet en stuurt hiermee onbeperkt voor 35 euro. Er is zelfs nog meer korting te behalen bij de sim only provider met je vrienden. Daarvoor hoef je alleen maar een groep te vormen met twee mede abonnees.

Beste netwerk T-Mobile

Het netwerk van T-Mobile is al verschillende keren in de prijzen gevallen. De provider heeft één van de meest geavanceerde 4G netwerken in de wereld. De vier grote providers in Nederland hebben ieder een eigen netwerk. Tele2 heeft echter alleen een 4G netwerk. Het netwerk van T-Mobile is het afgelopen jaar al verschillende keren als beste getest uit de bus gekomen. Zo werd het netwerk voor P3 en Connect uitgeroepen tot beste getest. Recent behaalde het netwerk ook de eerste plaats als het gaat om download en upload snelheid. Je kunt vanaf vandaag overstappen zonder aansluit kosten en kiezen uit een nog aantrekkelijker sim only abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Back-up batterijen geven T-Mobile klanten uur extra tijd

T-Mobile gaat er voor zorgen dat haar klanten een uur extra online kunnen zijn dankzij een back-up accu voor iedere...

Sluiten