Samsung Galaxy S21 sim only abonnement
18 januari 2021 door in KPN en T-Mobile

Sim only S21De nieuwe Samsung Galaxy S21 lijn betekent niet alleen goed nieuws voor mensen die tweejaarlijks een telefoonabonnement afsluiten. De premium telefoons zijn ook goed nieuws voor sim only gebruikers. Hier lees waarom deze dure Samsung smartphones voordelen brengen voor sim only.

Vroeg in 2021 lanceerde Samsung de nieuwe Samsung Galaxy S21, S21+ en het topmodel de Samsung Galaxy S21 Ultra. Daarmee begint het jaar al vroeg in de smartphone markt. Vaak moest je tot het einde van het eerste kwartaal wachten voordat de luxe telefoon van het voorgaande jaar vervangen werden. De populaire S20 is nu al vervangen en dat is goed nieuws. Daarmee daalt de prijs van de Samsung Galaxy S20 flink en duur het natuurlijk minder lang voordat de luxe Samsung Galaxy S21 afgeprijsd wordt. Je kunt met beide telefoons nog jaren vooruit inclusief Tele2, KPN of T-Mobile sim only abonnement.

Het jaar 2021 begint goed voor sim only

In 2021 verwachten we veel ontwikkelingen in 5G en automatisch flink wat voordeel op 4G abonnementen. In het kader van 5G is er deze maand een grote ontwikkeling die positief uitvalt voor sim only gebruikers. Want Samsung heeft veel eerder dan normaal haar nieuwe 5G vlaggenschepen gelanceerd. Daarmee wordt de prijs van de oude lichting, die de komende jaren prima voldoet, een stuk goedkoper. Voor sim only abonnees die tegen het einde van dit jaar hun abonnement kunnen verlengen met een los toestel is dit ook goed nieuws. Vaak wordt de Samsung Galaxy S lijn al na zes maanden flink afgeprijsd. In 2021 is dat al tegen het begin van de zomer.

Nieuwe Samsung Galaxy S21 niet veel duurder

De nieuwe Samsung Galaxy S21 betekent ook een einde aan de duurder wordende telefoons. Het basis vlaggenschip is al beschikbaar vanaf 849 euro. Dat blijft natuurlijk een flinke prijs en niet voor iedereen geschikt. Zijn voorganger de Samsung Galaxy S20 is nu al vele honderden euro’s goedkoper en wel degelijk een slimme keuze in combinatie met sim only abonnement.

Sim only verwachtingen voor 2021

In 2021 verwachten wij nog geen 5G netwerk bij budget merken. De premium providers hebben erg veel geld geïnvesteerd in hun 5G netwerken en zullen zo lang mogelijk proberen de nieuwe techniek bij zich te houden. Tegen het einde van dit jaar of in 2022 kun je vermoedelijk de eerste budget 5G abonnementen afsluiten. Dit betekent niet dat 5G voor sim only no go is. Want bijvoorbeeld KPN biedt op ieder abonnement 5G snelheid. Je dient hiervoor wel een 5G telefoon te hebben.

Met de komst van 5G wordt de prijs voor je nieuwe 4G abonnement nog goedkoper. Je kunt dit jaar rekenen op veel acties van budget merken en ook aantrekkelijke 5G deals bij de premium merken.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only