Ben sim only
24 september 2019 door in Ben

Ben sim onlyZoek je een goedkoop sim only abonnement dan kun je bijna niet om Ben heen. De budget sim only provider heeft een compleet aanbod met extra veel MBs en je hoeft geen aansluitkosten te betalen. Daarmee bespaar je ook nog eens 20 euro als je overstapt. En dat is een goed begin. Wees er snel bij want deze aantrekkelijke actie loopt nog maar tot 30 september.

Ben is één van de goedkope sim only providers in Nederland. Je kunt een voordelig abonnement afsluiten van twee jaar of een maandelijks opzegbaar abonnement. De provider is nu nog aantrekkelijker want als je overstapt betaal je geen aansluit kosten. zo bespaar je nog eens 20 euro extra.

Meer MBs voor je geld

Bij Ben kun je terecht voor goedkope abonnementen. De budget provider maakt gebruik van het razend snelle T-Mobile 4G netwerk. Tot 30 september geeft e provider je nog meer MB’s voor je geld. Alle databundels (op die van 500 MB na) zijn nog rijker gevuld. Je krijgt tot 2000 MB aan data extra als je een van de bundels afsluit.

Bij Ben kun je kiezen uit twee abonnementsvormen, maandelijks en een tweejarig abonnement. Daarnaast is er keuze uit drie belbundels, 100, 300 of onbeperkt bellen. Er zijn vijf databundels beschikbaar. De grootste vier zijn in hoeveelheid toegenomen. Je krijgt 500 MB tot 2000 MB extra als je voor 30 september een Ben sim only abonnement afsluit.

Standaard levert Ben abonnementen via het goedkope 3G netwerk. Wil je sneller internetten dan kun je kiezen voor 4G. Is dat nog niet snel genoeg dan is er voor twee euro per maand meer het 4G extra snel.

Ben er weer

Ben is er ook voor de kinderen met de nieuwe app ‘Ben er weer’. De apps zorgt er op een ludieke wijze voor dat ouders eventjes van hun telefoon worden gehaald. Wanneer een kind “Hey Google, praat met mijn moeder,” zegt dan helpt Google om papa of mama er weer eventjes bij te halen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only