extra sim only iphone
5 november 2019 door in T-Mobile

Dual SIM sim onlySinds kort kun je ook met je iPhone bereikbaar zijn op twee verschillende telefoonnummers. T-Mobile biedt namelijk eSIM ondersteuning. De laatste Apple iPhone kun je nu ook gebruiken voor je eigen nummer naast je zakelijke telefoonnummer. eSIM geef je eindelijk de mogelijkheid om een goedkoop data sim only abonnement af te sluiten naast je bestaande abonnement.

In de wereld van Android telefoons zijn meerdere sim only abonnementen al lang mogelijk. Veel Android telefoons zijn dual sim. Je kunt zo eenvoudig een tweede abonnement afsluiten. Veel mensen kiezen voor een simpele belbundel van een premium provider met bijvoorbeeld veel data voor weinig geld van een budget provider. Naast je zakelijke telefoonnummer kun je nu ook gebruikmaken van je privé nummer en dat is wel zo prettig. Tot vorig jaar konden iPhone fans dit nog niet. De Apple telefoons vanaf 2018 zijn uitgerust met een nieuwe techniek, eSIM. Dat is een elektronische simkaart die je kunt activeren door een berichtje naar je provider te sturen. Je download van je provider alle simkaart gegevens op deze eSIM en je kunt naar harte lust bellen.

eSIM ondersteuning door T-Mobile

T-Mobile maakt het als enig provider in Nederland mogelijk om naast je telefoonabonnement ook een sim only abonnement te nemen bij je iPhone. Je kunt ook als zakelijke gebruiker je privé nummer behouden. De nieuwe eSIM techniek maakt dat mogelijk. Op dit moment is T-Mobile de enige provider met deze techniek.

Wat is eSIM

eSIM staat voor elektronische simkaart. De ruimte die wordt ingenomen door deze simkaart is weer veel kleiner dan bijvoorbeeld de nanosimkaart. Apple heeft haar nieuwe vlaggenschepen sinds 2018 uitgerust met de nieuwe techniek. Je kunt nu eenvoudig de simkaart informatie downloaden via je provider. Die informatie komt op de eSIM te staan. Nu herkent je providers jou telefoon en weet precies welk abonnement je hebt. De eSIM in de nieuwe Apple iPhones werkt samen met de nanosimkaart. Je nu een eSIM abonnement afsluiten via T-Mobile en daarnaast een sim only abonnement afsluiten bij alle andere providers.

Welke iPhones ondersteunen eSIM? Dat zijn de iPhone XR, iPhone Xs, Xs Max, iPhone 11, 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

T-Mobile sim only abonnementen

De sim only abonnementen van T-Mobile zijn zeer overzichtelijk. Je kunt kiezen voor het goedkoopste abonnement met 1 GB data en 120 belminuten voor 13,50 euro. De grootste bundel is de Unlimited bundel met onbeperkte data en onbeperkte belminuten. Hiervoor betaal je 30 euro in de maand.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only