iPhone sim only
11 maart 2020 door in Simyo

simyo esimSinds de komst van de iPhone Xs en XR kunnen iPhone gebruikers ook een tweede sim only abonnement afsluiten. De nieuwe Apple telefoons hebben namelijk eSIM ondersteuning. In Nederland zijn er tegenwoordig twee providers met eSIM ondersteuning, T-Mobile en Simyo. Daarmee ben je bereikbaar op twee telefoonnummers tegelijkertijd. Ideaal voor de zakelijke iPhone gebruikers die ook bereikbaar willen zijn op hun eigen telefoonnummer.

eSIM biedt voor iOS gebruikers de mogelijkheid om bereikbaar te zijn op meerdere telefoonnummers. De eSIM is een elektronische simkaart en zit in je smartphone verwerkt. Je hebt dan ook geen simkaart meer nodig om bereikbaar te zijn. De nieuwe dienst wordt echter nog niet door alle providers ondersteunt. Wil je als Apple gebruiker een tweede sim only abonnement afsluiten? Dan kun je nu kiezen uit Simyo en T-Mobile.

eSIM via Simyo

Eind februari heeft Simyo ook eSIM geïntroduceerd. Goed nieuws voor iPhone XR, Xs en iPhone 11 bezitters. Zij kunnen nu gebruikmaken van eSIM bij twee Nederlandse providers. Ben je klant van Simyo? Dan kun je gratis je nieuwe eSIM aanvragen via de Mijn Simyo app. Wil je prepaid gebruiken? Dan moet je eerst de normale simkaart activeren en daarna kun je eSIM gebruiker.

Voor iPhone gebruikers betekent dit veel. Want nu kunnen zij bereikbaar zijn op twee telefoonnummers tegelijk. Je kunt je zakelijke nummer op de simkaart in je iPhone Xs gebruiken en daarnaast je privé telefoonnummer met eSIM koppelen. Zo ben je optimaal bereikbaar.

Simyo heeft nu een aantrekkelijke actie. Je sluit al een sim only abonnement af vanaf 5 euro. Wil je ook mobiele data? Dan begint Simyo bij 9 euro. De maximale databundel bij de budget provider is 15 GB groot.

Over budget sim only provider

Simyo is een budget provider met een premium netwerk. Je kunt razend snel surfen over het internet dankzij het KPN netwerk. De sim only provider heeft een aantrekkelijk aanbod. Je kun een abonnement zonder data afsluiten of kiest voor een van de zes aantrekkelijke databundels. Er is keuze uit 1 GB tot 15 GB aan mobiele data. Je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement met optimale vrijheid of sluit een jaarabonnement af.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only