Vodafone eSIM sim only
25 juni 2020 door in Vodafone

eSIM vodafoneSteeds meer moderne smartphones zijn uitgerust met eSIM. De embedded simkaart vervangt langzaam maar zeker de traditionele kaartjes die je in de telefoon stopt. Na T-Mobile en budget sim only provider Simyo ondersteunt Vodafone de nieuwe simkaart techniek ook. Goed nieuws voor Apple fans. Want de nieuwe iPhones zijn uitgerust met eSIM en dankzij de nieuwe techniek kun je op je iPhone 11 bereikbaar zijn op twee verschillende nummers.

Smartphones worden steeds groter. Fabrikanten stoppen de toestellen vol met de nieuwste technieken en daardoor is er steeds minder ruimte beschikbaar. Steeds vaker worden nieuwe telefoons dan ook uitgerust met de embedded simkaart, eSIM. Deze ingebouwde simkaart maakt verbinding met je provider zodat je kunt bellen en internetten.

Vodafone ondersteunt nu ook eSIM

iPhone gebruikers met een Vodafone sim only abonnement kunnen vanaf nu ook een eSIM aanvragen. Hiermee kunnen zij bereikbaar zijn op twee verschillende nummers. De traditionele nano simkaart. Sterker nog er zijn al telefoons op de markt die alleen eSIM ondersteunen. Een voorbeeld hiervan is de vouwbare Motorola RAZR.

Voordelen embedded simkaart

Nu Vodafone eSIM ondersteunt kunnen sim only gebruikers van bijvoorbeeld een iPhone 11 Pro kiezen voor twee telefoonnummers. Je kunt met je iPhone zowel bereikbaar zijn op je zakelijke telefoonnummer als je privé. Reis je veel dan kun je met de eSIM eenvoudig een abonnement afsluiten bij een buitenlandse provider of een buitenlands prepaid nummer gebruiken. Je houdt namelijk je nano-simkaart over en kunt eenvoudig een prepaid kaart kopen. De kosten voor bellen en internet zijn gelijk aan de normale simkaart.

Vodafone ondersteunt deze telefoons

De volgende telefoons hebben eSIM en kun je gebruiken in combinatie met Vodafone sim only abonnement. Het betreft de iPhone Xr, iPhone Xs en Max, iPhone 11, 11 Pro en Pro Max, iPhone SE 2020 en de Samsung Galaxy S20 lijn.

eSIM in Nederland

Steeds meer providers volgen het voorbeeld van T-Mobile en ondersteunen eSIM. De slimme ingebouwde simkaart zorgt er voor dat fabrikanten andere technieken kunnen gebruiken. Op dit moment ondersteunen Simyo en Vodafone eSIM. We verwachten dat KPN niet lang meer zal wachten.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only