16 januari 2019 door in KPN

KPN stopt met TelfortKPN legt de focus op het eigen merk en dat betekent het einde voor de merken Telfort, XS4ALL en Yes Telecom. Voor klanten van deze merken verandert er niets. De betreffen dienstverlening gaat namelijk verder onder de vlag van KPN zelf. Met de focus op het eigen merk is de marktleider in staat haar eigen dienstverlening en klantenservice nog beter te maken. 

Premium sim only provider KPN trekt de stekker uit het budget merk Telfort. De marktleider in mobiele telefonie wil de onbetwiste kwaliteitsprovider zijn. Om het beste netwerk, beste diensten en klantenservice te kunnen bieden richt KPN zich vanaf nu op het eigen merk. KPN legt daarbij vooral de focus op gecombineerde diensten; vaste telefonie, televisie, internet en mobiele telefonie.

Einde Telfort

KPN heeft aangekondigd dat het de focus legt op het eigen merk zelf. Dat betekent het einde voor de overige merken van de onderneming. De provider zal zelf alle segmenten gaan bedienen. In de loop van dit jaar tot volgend jaar zal het KPN merk aangevuld worden met de sterke eigenschappen Telfort, Yes Telecom en XS4ALL. Voor deze merkten betekent dit ook het einde.

Klanten merken niets van de veranderingen. De voordelige sim only abonnementen van Telfort blijven even voordelig. De provider zal in de nabije toekomst de dienstverlening van de bovenstaande merken onder de eigen vlag te laten verder gaan.

Jean-Pascal Van Overbeke, Hoofd Consumentenmarkt van KPN, zegt hierover het volgende:

Met de focus op het KPN-merk gaan we de KPN-dienstverlening uitbreiden met de beste elementen van de afzonderlijke merken, zoals de hoogst gewaardeerde service van XS4ALL, de betaalbare voordeeldiensten van Telfort en de persoonlijke service en het deskundig zakelijk advies van Yes Telecom. Hierdoor zijn we in staat om consumenten en ondernemers een nog betere gebruikerservaring te bieden met toonaangevende combinaties van vaste en mobiele diensten. We starten bijvoorbeeld in april met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.”

Over KPN

KPN is de marktleider in Nederland. De sim only provider heeft een van de beste 4G netwerken in Nederland. Het is traditioneel gezien ook de duurste sim only aanbieder. Met het uit faseren van Telfort lijkt daar nu een verandering in te komen.

Het sim only aanbod van KPN is veel goedkoper wanneer je ook gebruikmaakt van de vaste diensten. Op die manier kun je tot wel twee keer meer data krijgen en 5 euro per maand korting op je abonnement.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only