29 mei 2018 door in Acties

telfort CombiVoordeelTelfort introduceerde deze week haar vernieuwde CombiVoordeel. Combineer je namelijk Thuis met een sim only abonnement van Mobiel dan krijg je nu nog meer voordeel waaronder twee keer zoveel mobiele data.

Klanten die een sim only abonnementen hebben van Telfort in combinatie met een Thuis abonnement van de provider, die krijgen vanaf deze week niet een maar twee voordelen per maand. De sim only aanbieder geeft namelijk naast een dubbele data hoeveelheid ook nog keuze uit één van de drie voordelen voor thuis. Dit nieuwe voordeel geldt zowel voor nieuwe als bestaande Telfort klanten.

Vernieuwde Telfort CombiVoordeel

Telfort CombiVoordeel is vernieuwd. Mobiele klanten die hun abonnement combineren met een Telfort Thuis abonnement krijgen iedere maand twee keer meer data op het mobiele abonnement. Op ieder adres kunnen vijf mobiele abonnementen dit CombiVoordeel krijgen. Daarnaast kunnen klanten ook een korting voor TV kiezen. Er bestaat keuze uit een Pluspakket met 30 zenders en de beste films met series, een maandelijkse korting van 5 euro op de Thuis factuur of FOX Sports Eredivisie met live alle wedstrijden uit o.a. de Eredivisie. Combineer je Mobiel met Internet Thuis? Dan krijg je twee keer zoveel data en elke maand 5 euro korting op de Thuis factuur.

De directeur van Telfort, Geertje Spanjaard, vindt de vernieuwde CombiVoordeel zeer passend:

“Wij zijn blij met klanten die meerdere diensten bij ons afnemen en daarom belonen we ze met extra voordeel. Heb je zowel Thuis als Mobiel? Dan krijg je elke maand CombiVoordeel. En met het vernieuwde CombiVoordeel krijg je nu zelfs twee voordelen. Elke maand maximaal genieten, dus. ”

Sim only provider Telfort

Telfort is een budget sim only provider die gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN. De provider biedt betrouwbare producten in zowel de mobiele telefonie als internet, tv en bellen voor thuis. Het sim only aanbod van Telfort is overzichtelijk. Je kunt kiezen voor een tweejarig abonnement of maandelijks opzegbaar. Er is keuze uit 150 belminuten of onbeperkt bellen en daarnaast kun je kiezen uit vier databundels van 0 tot 10 GB.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only