Drie maanden onbeperkt data voor Vodafone abonnees

16 maart 2016 door in Vodafone.

VodafoneVodafone heeft een aantal veranderingen doorgevoerd bij de abonnementen. Zo wordt het nu voor nieuwe (en verlengende) abonnees mogelijk om drie maanden lang gebruik te maken van een onbeperkte databundel. Gedurende deze periode zullen de abonnees er achter komen hoeveel data ze daadwerkelijk gebruiken. Dit gaat vanaf 4 april gelden, dan zullen de nieuw geïntroduceerde abonnementen ook ingaan.

Als je abonnement verloopt, heb je de kans om over te stappen of om te verlengen. Vaak is het zo dat je het huidige abonnement al een (of twee) jaar geleden afgesloten hebt. Destijds maakte je waarschijnlijk minder gebruik van de databundel. Steeds meer Nederlanders gaan steeds meer data gebruiken. Maar hoeveel precies, dat blijft altijd de vraag. Door drie maanden te testen, weet je wat je nodig zal hebben, en kan je het juiste sim only abonnement bestellen. Bij Vodafone kan je de abonnementsvorm vervolgens gratis omhoog of omlaag bijstellen.

Nieuwe abonnementen

Vodafone start op 4 april met het aanbieden van vier soorten abonnementsvormen. Deze krijgen de naam Start, Smart, Red en Black, waar de eerste drie nog onderverdeeld zijn in verschillende vormen. Het Black abonnement wordt bij Vodafone ruim de grootste, en zal ook de grootste databundel van Nederland hebben. Met 25 GB data zit je hiermee namelijk net boven een 24 GB abonnement bij Tele2.

Bij het nieuwe Vodafone Black abonnement kan je verder ook 2 GB data gebruiken in het buitenland, en beschik je over onbeperkt bellen in 43 landen en 100 belminuten vanuit Nederland naar het buitenland. Dat is nog niet alles, want je krijgt ook een abonnement op Napster en TV Anywhere. Hiervoor betaal je wel een flinke prijs, namelijk 89 euro per maand.

Overige abonnementen

Bij het Red abonnement heb je de keuze uit 1.5, 5 of 12 GB bij onbeperkt bellen en sms’en in Nederland voor een prijs van respectievelijk 26, 30 en 36 euro per maand. Kies je voor het duurste Red abonnement, dan zal je daar een extra simkaart bij ontvangen.

Dan zijn er ook nog de kleinere Smart abonnementen. Daar krijg je 1.5 GB of 5 GB data met 150 minuten en onbeperkt sms’en voor respectievelijk 21 en 25 euro per maand. Wil je een nog kleiner sim only abonnement? Kies dan voor de Start abonnementen. Vodafone geeft daar 0, 500 MB of 1000 MB met 150 belminuten en onbeperkt sms’en. Dat voor een prijs van respectievelijk 7.50, 12.50, 16 euro per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Test toont netwerk van T-Mobile als beste in Nederland

Consultancy bedrijf P3 Communications heeft in Nederland onderzocht welke provider het beste netwerk heeft. Hier kwam T-Mobile als winnaar uit....

Sluiten