13 juni 2018 door in Vodafone

Red Together delen familie VodafoneVolgende week maandag zal Vodafone een nieuw familie abonnement presenteren. Vanaf dat moment wordt het nieuwe Red Together abonnement beschikbaar. een uniek abonnement waarbij de hele familie een flinke databundel kan delen. Dat kan met name voor gezinnen natuurlijk erg interessant zijn.

Komende maandag verruimt Vodafone de keuze in sim only abonnementen. Familie’s kunnen vanaf dat moment kiezen voor het Vodafone Red Together Extra abonnement. Volgende week presenteert de provider het nieuwe RED abonnement met wel 40 GB data en onbeperkt bellen. Wil je met meerdere mensen gebruik maken van Vodafone dan kun je kiezen voor RED Together Extra. In dat geval verdubbelt Vodafone de bundel naar 80 GB en deel je die met elkaar. Het abonnement kan maximaal met vier personen worden uitgebreid zodat je 80 GB deelt met zijn vijven. Heb je op hetzelfde adres een Ziggo abonnement? Dan wordt de hoeveelheid data ook nog eens verdubbeld.

Red Together extra abonnement

Het nieuwe abonnement komt naast de bestaande Red en Start abonnementen. De structuur van het abonnement is gebaseerd op een hoofd abonnement met daaronder de extra abonnementen. Het hoofdabonnement is RED Together. Dit abonnement is voor een persoon en biedt 40 GB aan data met onbeperkt bellen en 100 minuten bellen naar het buitenland. Het abonnement kost 45 euro per maand. Hiernaast kun je vier Together Extra abonnementen afsluiten per familie. Hiermee wordt de databundel verdubbelt en per extra abonnementen betaal je 15 euro in de maand meer. Zo kun je met twee familieleden al voor 60 euro in de maand 80 GB aan data verbruiken. Er kunnen maximaal vier familieleden worden toegevoegd, maar na de eerste wordt de databundel niet meer verhoogd. Uiteindelijk kun je met 5 mensen de 80 GB databundel delen.

Ben je al klant van Ziggo of sta je op het punt dat te worden? Dan verdubbelt Vodafone de databundel en krijg je 5 euro korting op je abonnement.

Vodafone sim only abonnementen

Vodafone behoort tot de twee premium providers in Nederland samen met KPN. Het voordeel van deze provider is het betrouwbare netwerk en dat hogere databundels in het buitenland niet worden beperkt. Is je databundel op dan kun je bij Vodafone gratis verder internetten op lagere snelheid.

Het sim only aanbod van de provider bestaat uit een vier Start bundels en drie RED abonnementen met onbeperkt bellen. Afgelopen jaar zijn Vodafone en Ziggo samengegaan in VodafoneZiggo. Sindsdien kunnen klanten van de provider die op hetzelfde adres een abonnement van Ziggo hebben genieten van Non Stop Extra’s.

2 reacties op "Deel 80 GB over het hele gezin met Vodafone Red Together"
Celik

Ik heb al een abonnement bij jullie lopen en ziggo internet tv thuis kan ik het nog om laten zetten naar een familie pakket 80 gb met 2 extra telefoon nummer voor mijn kinderen. Graag een antwoord hier op
Groetjes

Reageer

@Celik: Ik vrees dat Vodafone hier niet mee leest, dus dat je toch echt het beste even zelf contact met ze op kan nemen. Dat kan bijv. via 0800 0094.

Reageer

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only