Budget Mobiel sim only abonnement afsluiten
31 augustus 2020 door in Budget Mobiel

Budget Mobiel abonnementDe nieuwe speller in sim only land heeft haar aanbod aangepast. Budget Mobiel is de nieuwe naam in het budget segment. De sim only provider heeft een overzichtelijk aanbod. Je krijgt keuze uit twee aantrekkelijke abonnementen die je maandelijks kunt opzeggen, optimale vrijheid dus.

Begin 2020 kwam er een eind aan de naam Robin Mobile en ontstond Budget Mobiel. De prijsvechter Robin en Budget Thuis hadden in 2019 al hun krachten gebundeld. Met het ontstaan van Budget Mobiel is het aanbod flink veranderd. De provider heeft het sim only aanbod nu nog aantrekkelijker gemaakt.

Sim only aanbod Budget Mobiel

Je krijgt alle vrijheid als je voor een sim only abonnement van Budget Mobiel kiest. De provider heeft een zeer overzichtelijk aanbod van twee abonnement die je iedere maand kunt wijzigen. Het enige nadeel hiervan is, dat je geen gebruik kunt van een kleine korting als je voor tweejarig abonnement kiest. Er is een 7 GB abonnement met onbeperkt bellen voor 15 euro per maand. Budget Mobiel is hiermee al 2,50 euro in de maand goedkoper dan bijvoorbeeld Simpel. Bij Simpel krijg je vanaf 17,50 euro een 6 GB abonnement met onbeperkt bellen. Ben heeft een vergelijkbaar aanbod maar is 1 euro duurder als je voor maandelijks opzegbaar kiest.

Naast de 7 GB bundel heeft Budget Mobiel als één van de weinige budget merken een onbeperkte databundel. Je belt en internet al onbeperkt voor 20 euro in de maand, maandelijks opzegbaar. Daar is goedkoop!

Onbeperkt sim only van Budget Mobiel

Onbeperkt voor 20 euro terwijl dat bij het goedkoopste alternatief al 27 euro per maand is? Waar zit de catch, hoor ik je denken. Die zit op verschillende plaatsten. Het onbeperkte abonnement van Budget Mobiel kan zo goedkoop zijn doordat de gemiddelde snelheid lager is dan bij bijvoorbeeld Tele2 of KPN. Tele2 en KPN bieden een gemiddelde snelheid van 40 Mbps tot 20 Mbps. Budget Mobiel heeft een gemiddelde snelheid van 5 Mbps. Dit snelheidsverschil gaat de groot gebruiker die vaak mega bestanden wil versturen zeker merken. Ook tijdens het bekijken van Netflix series is er verschil. Want Netflix beveelt 5 Mbps aan voor HD kwaliteit. Wil je in Ultra HD kijken dan heb je 25 Mbps nodig. Voor het bekijken op je smartphone is HD natuurlijk meer dan voldoende.

Naast de beperking in snelheid moet je rekening houden met een maximale dataverbruik van 4 GB per dag. Wil je daar overheen dan moet je dat per 1 GB aanvragen. In de EU krijg je 12 GB en dat is minder data dan bij vergelijkbare abonnementen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only