Shopping black friday
25 november 2019 door in Acties en Vodafone

Black Friday deals sim onlyHet is weer bijna Black Friday en die dag is ook voor het afsluiten van je nieuwe sim only abonnement een uitstekend moment. Want naast de reguliere aanbiedingen hebben sim only aanbieders verschillende Black Friday deals. De ene provider heeft alleen op 29 november aantrekkelijke aanbiedingen terwijl de andere vandaag al is begonnen en door gaat tot Cyber Monday. Een ding hebben alle providers de komende dagen gemeen, flink wat voordeel. Hier vind je de Black Friday Sim only Deals!

Kijk hier voor de Black Friday 2020 Sim only aanbiedingen.

Black Friday is vanuit Amerika overgewaaid. Het is de dag na Thanksgiving, vrijdag 29 november 2019, en vanaf dat moment start voor de winkeliers het koopseizoen, rond kerst. Sinds enkele jaren hebben ook online retailers een dag voor zichzelf toegeëigend, Cyber Monday. Goed nieuws voor ons consumenten want de koopjes, acties en het voordeel vind je nu in het volledige weekend van Black Friday tot en met Cyber Monday.

Ben Black Friday sim only deals

Ben heeft aantrekkelijke sim only deals en je hoeft geen aansluitkosten te betalen als je nu over sluit naar de aantrekkelijke sim only provider. Op Black Friday krijg je tot 2000 MB per maand extra zonder kosten. Verder kun je verschillende nieuwe telefoons afsluiten met flink wat korting.
Ga naar de website van Ben »

Vodafone Black Friday en Cyber Monday acties

Nog twee dagen wachten en het Black Friday festijn van Vodafone start. Vanaf woensdag 27 november kun je met flink wat korting een nieuwe Vodafone sim only abonnement afsluiten. De premium provider heeft ook verschillende telefoons in de aanbieding.

Ga naar de website van Vodafone »

hollandsnieuwe Black Friday aanbiedingen

Ook bij hollandsnieuwe kun je al vanaf woensdag 27 november terecht voor Black Friday deals. Het is extra aantrekkelijk gemaakt om over te sluiten. De aansluitkosten van 20 euro hoef je niet te betalen als je tijdens de Black Friday deals je abonnement afsluit. Onbeperkt bellen is ook veel goedkoper geworden en de sim only provider heeft ook telefoon deals.
Ga naar de website van hollandsnieuwe »

Youfone sim only

In de komende dagen is je nieuwe sim only abonnement bij Youfone ook goedkoper. De aanbieder rekent geen aansluitkosten en heeft verschillende Black Friday kortingen. Check ze hier.
Ga naar de website van Youfone »

Korting bij KPN

Natuurlijk doet premium sim only providers KPN ook mee aan Black Friday. De marktleider in de Nederlandse telecom heeft een nieuw aanbod, Hussel. Tijdens Black Friday is de onbeperkte databundel flink in prijs verlaagd en krijg je 20 GB voor de prijs van 10 GB.
Ga naar de website van KPN »

Black Friday acties T-Mobile & Tele2

Tele2 is al begonnen met de aantrekkelijke Black Friday acties. Je sluit nu een sim only abonnement met 20 GB aan data afsluiten met flink wat korting. Daarnaast zijn er verschillende telefoons met veel voordeel.

Check Tele2 voor een overzicht van de speciale acties.

Ook T-Mobile heeft verschillende Black Friday deals. Er is echter maar één specifieke sim only aanbieding. Een aantrekkelijke sim only abonnement met 5 GB data en 120 minuten voor slechts 15 euro per maand. Nieuwsgierig naar de telefoon acties? T-Mobile

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only