BEN wijzigt abonnementen

3 februari 2014 door in Ben.

mobiel_bellenSim only-aanbieder Ben bracht in de afgelopen weken wat wijzigingen aan in het assortiment. Belminuten/sms’jes zijn nu inbegrepen in de abonnementen en de sms-bundel is goedkoper geworden.

Met ingang van deze week verlaagt Ben, onderdeel van T-Mobile, de prijs van een sms-bundel van € 10,16 per maand naar € 3,50 per maand. Met deze bundel beschikt de klant over 1.000 extra sms’jes bovenop het aantal dat bij het sim only-abonnement hoort. En die aantallen zijn vorige week verhoogd en maken nu onderdeel uit van het abonnement.

Inclusief

Ben stopte vorige week met het apart geven van gratis belminuten/sms’jes bij hun sim only-abonnementen. De minuten/smsberichten zijn nu inbegrepen in de vier varianten en de aantallen zijn verhoogd, de kosten van de vier varianten blijven gelijk.

Het aanbod ziet er volgt uit:

  • Ben Zuinig inclusief 60 belminuten/sms’jes (was 50)
  • Ben Soms inclusief 120 belminuten/sms’jes (was 100)
  • Ben Regelmatig inclusief 300 belminuten/sms’jes (was 250)
  • Ben Vaak inclusief 600 belminuten/sms’jes (was 500)

Hiermee maakt de prijsvechter de toevoeging van de gratis sms’jes definitief. Uiteraard biedt Ben ook databundels die te combineren zijn met de bovengenoemde varianten. Er zijn bundels van 200, 500, 1.000 en 1.500 MB. De abonnementen van Ben zijn maandelijks op te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
De evolutie van de smartphone in vogelvlucht

Over de evolutie van de mens bestaan verschillende meningen en je kunt er lang over discussiëren. Kort door de bocht...

Sluiten