Ben vernieuwt sim only aanbod

14 juli 2018 door in Ben.

Ben er voor jouDe razendpopulaire sim only provider Ben heeft zijn sim only aanbod volledig vernieuwd. De proposities zijn op het vlak van de databundels flink aangepast, en wij zetten graag even op een rij wat er precies is veranderd. Daar waar Ben voorheen databundels aanbood van 500 MB tot 5 GB, bestaat het nieuwe portfolio uit internetbundels van respectievelijk 1000 MB, 2000 MB, 4000 MB en 6000 MB.

Aanpassingen in sim only bundels

De internetbundels van 500 en 5000 MB zijn volledig komen te vervallen. Maar daar staat tegenover dat er een bundel met 6 GB is gekomen die exact even duur is als de oude 5 GB bundels. Ofwel, voor hetzelfde geld krijg je bij de grootste internetbundel van Ben zo maar een extra gigabyte.

Voorheen bood Ben tevens nog een bundel van 2500 MB aan, maar deze is vervangen door de 2 GB bundel, die dan wel weer €1,50 goedkoper is dan zijn voorganger.
De bundels zonder internet, en die van 1000 MB (wat nu dus de kleinste internetbundel is) zijn overigens volledig in prijs gelijk gebleven.

Onder aan de streep

De nieuwe proposities van Ben betekenen onder aan de streep gewoon een altijd prettige prijsverlaging. Meer data voor minder geld is natuurlijk iets waar wij als prijsvergelijker altijd gelukkig van worden. De nieuwe prijzen staan dan ook alweer netjes in onze sim only vergelijker. Doe er je voordeel mee! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
5G netwerk met dekking- en snelheidsgaranties

Providers die aanspraak willen maken op de nieuw uit te geven 5G frequenties, zullen verplicht zijn om garanties af te...

Sluiten