Ben er voor jou
30 oktober 2018 door in Ben

Ben PrijsbewustBen is deze week gestart met de Prijsbewust Weken. In die weken zijn de sim only abonnementen extra goedkoop. Je krijgt tot twee keer zoveel data gratis. Het totale aanbod van de provider is hiermee net iets goedkoper dan voorheen.

Ben is een budget sim only provider en maakt gebruik van het razend snelle 4G netwerk van T-Mobile. Je kunt bij deze provider net iets goedkoper je abonnement afsluiten. Vanaf deze week is de budget aanbieder zelfs goedkoper en kun je tijdens de Ben Prijsbewust weken aantrekkelijke sim only abonnementen afsluiten.

Ben Prijsbewust weken

Je kunt voor het afsluiten van een sim only abonnement kiezen voor de premium providers zoals KPN en T-Mobile of gebruikmaken van een aantrekkelijke deal via Ben. De budget sim only provider is gestart met de Prijsbewust weken waarbij je meer data krijgt voor minder geld. Tijdens de Prijsbewust weken krijg je gratis 500 tot 2000 MB data per maand meer. Het snelle 4G is weer optioneel en heb je genoeg aan 3G dan bespaar je zo 1 euro. De nieuwe bundels lopen van 1000 MB tot 7000 MB.

Het voordeligste Ben abonnement geeft je 1 GB aan data met 100 min/sms en kost 6,50 euro per maand. Er is keuze uit 100, 300 of onbeperkt min/sms en vijf databundels oplopend van 1000 MB tot 7000 MB. In het laatste geval krijgt je wel 2000 MB aan data gratis tijdens de Prijsbewust weken.

Over Ben

Alle abonnementen van Ben kun je voor twee jaar afsluiten of maandelijks opzegbaar. Het abonnement is in de hele EU geldig behalve natuurlijk Zwitserland. De voordelige provider maakt gebruik van het snelste 4G netwerk van Nederland, dat van T-Mobile. Ook wanneer je geen data verbruikt kun je bij Ben terecht.

In de Prijsbewust weken kun je ook een nieuwe telefoon met aantrekkelijke kortingen op de kop tikken. De provider geeft extra korting op zowel de Samsung Galaxy S8 als de iPhone 7.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only