Ben biedt meer keuzevrijheid in abonnement

21 januari 2016 door in Ben.

ben-sim-onlyBen gaat de klanten meer keuzevrijheid bieden bij het afsluiten van een abonnement. Zo kan je binnenkort bij elk abonnement de keuze krijgen of je gebruik wil maken van het 4G netwerk van T-Mobile, of dat 3G genoeg voor je is. Daarnaast zal het makkelijker worden om over het gebruik van je bundel te gaan, of juist tegen te gaan.

4G snelheid voor iedereen

Vanaf februari kan je bij Ben de keuze krijgen tussen normaal of 4G internet snelheid. Dit geldt voor alle abonnementen die Ben aanbiedt. Dit omdat tegenwoordig iedereen wel gebruik maakt van een internetbundel, en natuurlijk zo snel mogelijk internet wilt hebben. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile, dat sinds kort een landelijke dekking heeft voor 4G internet. Bestaande en nieuwe klanten kunnen ervoor kiezen om gebruik te maken van het 4G netwerk. Ook kan je per maand aanpassen of je wel of geen gebruik wilt maken van het snellere 4G internet.

Niet meer gebruiken dan je bundel

Met MB Pauze introduceert Ben een interessante optie. Momenteel krijg je altijd al een sms’je als je 80 procent van je databundel verbruikt hebt, en een sms’je en een mailtje als je alles in je bundel verbruikt hebt. In de toekomst zal je ook de optie MB Pauze kunnen gebruiken. Hierdoor zorg je ervoor dat je niet over je bundel heen gaat. Zodra je databundel op is, zal je in diezelfde maand niet nog meer van je bundel verbruiken. MB Pauze kan je op elk moment aan of uit zetten in de app van Ben of via de website.

Extra MB’s kopen

Mocht je toch besluiten dat je wat extra MB’s in een maand wilt hebben, dan is er de optie om die erbij te kopen. Met behulp van MB Extra van Ben, kan je extra MB’s kopen in de huidige maand van je abonnement. Je kan daarbij kiezen tussen 100 MB voor drie euro, of 500 MB voor 7,50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
KPN en Rabobank maken contactloos betalen mogelijk

Ben je klant bij KPN en Rabobank? Dan is er goed nieuws. De twee bedrijven zullen ervoor zorgen dat het...

Sluiten