helmut barroso thuis werken corona
17 maart 2020 door in KPN en Vodafone

Corona virus thuis werken providersHalf Nederland zit thuis vanwege het Corona Virus. Wat doen providers in verband met het Corona Virus? Alle telecom aanbieders en sim only providers volgen de maatregelen door de RIVM. Wat dat betekent verschilt per sim only aanbieder. Veel telecom winkels sluiten hun deuren om verdere verspreiding te voorkomen. De klantenservice is iets aangepast aangezien service medewerkers natuurlijk ook thuiswerken. KPN biedt gratis vergadernummers en reparaties aan netwerken worden naar de avond verplaatst.

Afgelopen maandag sprak minister president Rutte zijn hele land toe. Hij legde de situatie uit rondom het Corona Virus uit. Met zijn toespraak werd ook de nood van deze situatie nog eens bevestigd. Wij als Nederland nemen het Corona Virus serieus en doen er alles aan om de verspreiding te voorkomen. Voor veel mensen betekent dit thuis werken. Wat doen onze providers en welke maatregelen worden er genomen?

Sluiting telecom winkels in verband met Corona

De grote providers met eigen netwerk nemen stuk voor stuk maatregelen in verband met het Corona Visus. Zowel T-Mobile als KPN sluiten hun winkels. Hiermee houden zij zich strikt aan de maatregelen van de RIVM.

KPN Corona Virus

KPN heeft een speciale webpagina gemaakt in verband met het Corona Virus. De marktleider sluit haar winkels in ieder geval tot 6 april. Ook de werkzaamheden van de storingmonteurs is beperkt. Bij nood blijven de monteurs in actie komen.

Om haar klanten optimaal te kunnen helpen gaan er op 20 maart op een veilige manier. KPN is voornemens om 16 winkels te openen verspreid over heel Nederland. Deze winkels worden op een veilige manier geopend voor klanten en medewerkers. Voor meer informatie over deze voorgenomen opening kun je de website van KPN in de gaten houden.

Vodafone winkels met aangepaste openingstijden

Ook Vodafone heeft een speciale pagina aangemaakt in verband met het Corona Virus. De provider houdt haar winkels open. Al zijn niet alle winkels geopend. Kijk voordat je naar een winkel wilt gaan altijd even op de website. Aangezien half Nederland thuis werkt heeft Vodafone het onderhoud op het netwerk aangepast. Dit wordt alleen nog in de nacht gedaan, zodat thuiswerkers ongestoord door kunnen werken. De sim only aanbieder heeft extra maatregelen genomen:

  • We schudden geen handen en we vragen iedereen om in de elleboog te hoesten of te niezen.
  • Ben je verkouden of hoest je, dan vragen wij je om vragen telefonisch of via de chat te stellen en bestellingen via vodafone.nl of de My Vodafone app te doen.
  • In onze winkels vragen we je zo veel mogelijk met pin of mobiele telefoon te betalen.
  • In de winkels werken we met tape op de vloer, om de juiste afstand tussen de medewerkers en onze klanten te bewaren.
1 reacties op "Acties Telecom providers in verband met Corona Virus"
Floris B

Prima dat telecom bedrijven mee werken om verspreiding van de virus tegen te gaan. Het is zeker niet makkelijk om naar het nieuw normaal aan te passen. Natuurlijk kan het pas een succes worden, wanneer iedereen ook mee werkt.

Reageer

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only