Abonnementen zonder internet bij T-Mobile

28 mei 2013 door in T-Mobile.

T-MobileT-Mobile voegt deze week abonnementen zonder mobiel internet aan het aanbod toe. Deze varianten zijn vooral gericht op het voorkomen van onverwachte internetkosten en dus geschikt voor kinderen en mensen die niet veel gebruikmaken van internet.

T-Mobile introduceerde begin mei een vernieuwde abonnementenlijn voor sim only. Die lijn is nu uitgebreid met abonnementen waarbij je de keuze hebt geen mobiel internet af te nemen, waardoor onverwachte kosten voor ongemerkt datagebruik worden voorkomen.

Varianten

Het gaat om twee varianten, Smart Start en Smart Seconds. Bij Smart Start kun je kiezen voor alleen bellen en sms’en en dat gaat allemaal uit één bundel. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Bij Smart Seconds gaat bellen en sms’en ook uit één bundel, je betaalt per seconde en, zoals wettelijk voorgeschreven, betaal je geen starttarief.

Keuzevrijheid

Met de vernieuwde, modulaire abonnementen en dus het loslaten van de koppeling tussen belminuten en databundels wil T-Mobile klanten optimale keuzevrijheid bieden. Klanten kunnen zelf een pakket samenstellen dat is afgestemd op het eigen belgedrag en het gebruik van mobiel internet. Nederland kent de duurste abonnementen voor mobiel internet en met de varianten zonder mobiel internet wordt tegemoet gekomen aan mensen die niet vaak mobiel internetten of die onverwachte en dus vaak hoge kosten willen voorkomen. Ouders kunnen hiermee ook voorkomen dat hun kinderen zich bewust dan wel onbewust te buiten gaan op internet.

Uiteraard zijn ze ook direct in onze vergelijker opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Mobiel internet in Nederland duur

Nederland heeft België van de eerste plaats verdreven als het gaat om de duurste abonnementen voor mobiel internet in Europa....

Sluiten