14 mei 2018 door in T-Mobile

Go Go Go Deals T MobileHet sim only aanbod van T-Mobile is de komende dagen nog aantrekkelijker geworden. Tijdens de Go Go Go dagen van de provider zijn er aantrekkelijke telefoondeals, sim only deals en betaal je geen aansluitkosten meer.

Tijdens de Go Go Go Deals van T-Mobile kun je nu nog goedkoper een telefoon op de kop tikken en sluit je net wat goedkoper een nieuw sim only abonnement af. Weet je wat huisgenoten over te halen om ook een T-Mobile abonnement af te sluiten, dan krijgen jullie 2,50 euro korting per maand. Sluit je voor 24 mei een Go Unlimited abonnement af, dan kun je zelfs gratis naar The Flying Dutch.

T-Mobile Go Go Go deals

Tijdens de Go Go Go deals is het nog voordeliger om een sim only abonnement af te sluiten bij T-Mobile. Het Go sim only aanbod bestaat uit zes databundels in combinatie met onbeperkt bellen. Je sluit nu iedere bundel af zonder aansluitkosten van 15 euro. Daarnaast zijn er enkele bundels in prijs verlaagd. De basis bundel met 1 GB kost nu 17,50 euro per maand en voor de 5 GB bundel betaal je 20 euro. Voor de bundel met 10 GB betaal je tijdens de Go Go Go deals 25 euro en het Go Unlimited abonnement kost 35 euro per maand. Wil je naast onbeperkte data in Nederland en 10 GB in de EU ook in Amerika 10 GB data en onbeperkt bellen? Dan betaal je 60 euro per maand.

Voor diegene die een Unlimited abonnement afsluit voor 24 mei heeft T-Mobile twee kaartjes voor The Flying Dutch liggen. Samen hebben die een waarde van 119,90 euro!

T-Mobile voor de derde keer op rij Beste Getest

Naast een aantrekkelijk sim only aanbod biedt T-Mobile je ook het snelste 4G netwerk van Nederland. Al voor de derde keer op rij is het netwerk van de provider uitgeroepen tot Beste Getest in Nederland door de onafhankelijke testers van P3. Nieuwsgierig geworden naar dit razend snelle netwerk?

Nieuwe klanten kunnen het netwerk van T-Mobile een maand lang testen. Ben je niet overtuigd, dan kun je het abonnement binnen een maand opzeggen en lever je eventuele telefoon weer in.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only