9 maart 2019 door in T-Mobile

T Mobile snelste 4G netwerkDe ultieme gamers en snelheidsduivels moeten bij T-Mobile zijn. Het 4G netwerk van de sim only provider is opnieuw als snelste getest. In een rapport van OpenSignal blijkt dat de Nederlandse 4G netwerken wederom sneller zijn geworden. De gemiddelde download snelheid in Nederland is minimaal 40 Mbps. Op basis van 3G snelheid scoort Vodafone het beste.

T-Mobile snelste 4G netwerk van Nederland

Volgens het laatste rapport van OpenSignal scoort het 4G netwerk van T-Mobile op dit moment het best. De provider weet voor de derde keer op rij de prijs te pakken voor snelste 4G aanbieder in Nederland. Je kunt via het netwerk van de sim only provider razend snel downloaden. De gemiddelde snelheid op het 4G netwerk is 55,6 Mbps en dat is zelfs sneller dan vorig jaar. De nummer twee, KPN, biedt een snelheid van 43,0 Mbps. De runners-up zijn Vodafone (41 Mbps) en Tele2 (40,9). Voor het eerst bieden alle Nederlandse netwerken een gemiddelde datasnelheid van meer dan 40 Mbps.

Het netwerk van T-Mobile staat al jaren aan kop als het gaat om snelheid. Recent testte Ookla het T-Mobile netwerk ook als snelste. Telecomanalist Opensignal publiceerde in 2018 en 2017 ook al een rapport waarin de sim only provider als snelste uit de bus kwam.

Vodafone snelste in 3G snelheid

Ook het betrouwbare 3G netwerk van de drie belangrijkste providers is getest. Alleen KPN, Vodafone en T-Mobile hebben een 3G netwerk. Tele2 maakt hierbij gebruik van het netwerk van T-Mobile. Uit de testen van OpenSignal komt Vodafone als snelste uit de bus. De provider geeft een gemiddelde snelheid van 6,9 Mbps. De snelheid van T-Mobile ligt iets lager met 6,5 Mbps. KPN levert op 3G een snelheid van 4,9 Mbps en Tele2 bied slecht 1,3 Mbps.

Opensignal beoordeelt de Nederlands 4G netwerken hoog. De analist meent dat onze 4G netwerken tot de wereldwijd top behoren.

Over T-Mobile

T-Mobile is de derde provider in Nederland. Al jaren behoort de sim only aanbieder tot de snelste van Nederland. Klanten van de provider hebben keuze uit een aantrekkelijke sim only aanbod. Je kunt voor 32,50 euro in de maand zelfs onbeperkt internetten en bellen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only