21 april 2019 door in KPN

Telfort over naar KPNKPN en Telfort gaan samen verder onder de naam KPN. Telfort is al 15 jaar een dochteronderneming van KPN en daar komt nu een einde aan. Het merk verdwijnt uit het Nederlandse straatbeeld. Vanaf 1 mei kun je geen Telfort abonnement meer afsluiten en ook de winkels van de budget provider verdwijnen. Geen nood voor sim only klanten van de provider want zij kunnen bij KPN terecht.

KPN richt zich vanaf nu volledig op het eigen merk. Daardoor komt er een eind aan de budget provider Telfort. De volledige dochteronderneming van KPN stopt met het aanbieden van sim only abonnementen. De winkels van de aantrekkelijke provider worden ook gesloten.

Telfort stop

Premium provider KPN richt zich volledig op het eigen merk. Als gevolg daarvan eindigt na 15 jaar de naam Telfort. De activiteiten van de budget provider en dochteronderneming van KPN wordt gestaakt. Abonnees van de provider gaan uiteindelijk over naar KPN. Wanneer dat gebeurt staat nog niet vast. Wat wel vast staat, is dat je vanaf 1 mei geen sim only abonnement meer kunt afsluiten bij Telfort. De winkels van de voordelige aanbieder worden ook gesloten. Hierdoor verdwijnt de budget provider volledig uit het Nederlandse straatbeeld.

Abonnees van Telfort kunnen vanaf nu bij KPN terecht. De premium provider heeft 3 keer zoveel winkels. Wil je als Telfort abonnee een nieuw abonnement afsluiten of verlengen, dan kun je vanaf nu ook bij KPN terecht. De marktleider van mobiele telefonie in Nederland heeft haar aanbod aangepast.

KPN richt zich op het eigen merk

KPN wil de onbetwiste kwaliteitsleider zijn en daarom gaat de onderneming met het eigen merk iedere klantgroep bedienen. Door deze focus op het eigen merk kan de provider de middelen beter inzetten en de kwaliteit van haar dienstverlening verhogen.

In de praktijk zal je merken dat Telfort in de loop van 2019 en 2020 volledig onder de naam KPN verder gaat. De website van Telfort en Mijn Telfort blijven voorlopig nog aanwezig.

Telfort klanten die gebruikmaken van KPN diensten komen nu ook in aanmerking voor combinatie korting. Met KPN & Telfort Compleet krijg je extra korting wanneer je een mobiel abonnement combineert met vaste diensten van KPN. Extra’s die flink kunnen oplopen tot 5 euro korting en dubbele data voor je sim only abonnement.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only