Tele2 sim only
14 november 2019 door in T-Mobile en Tele2

Tele2 sim only abonnementenTele2 gaat stoppen met het aanbieden van prepaid. Vanwege de fusie met T-Mobile wordt de dienstverlening gestopt. Iedereen met een Tele2 prepaid kaart kan nog tot 15 november 2020 bellen. Daarna kun je niet meer bellen. Om mensen te motiveren over te stappen naar een voordelig sim only abonnement rekent de provider geen aansluitkosten.

Tele2 en T-Mobile zijn samen gegaan. De nadruk komt te liggen op T-Mobile en daarom wordt de dienstverlening van Tele2 gewijzigd. De aanbieder richt zich met name op online verkoop van telefoonabonnementen en sim only abonnementen. Daartoe eindigt ook prepaid bij Tele2. Vanaf 30 november aanstaande kun je geen prepaid beltegoed meer kopen van Tele2.

Einde prepaid bij Tele2

Met het samengaan van Tele2 en T-Mobile verandert er heel wat voor Tele2 gebruikers. De nadruk ligt op T-Mobile en daarom wordt de Tele2 dienstverlening versobert. Vanaf eind november stopt de ondersteuning voor prepaid en eind november 2020 kun je niet meer bellen met je Tele2 prepaid kaart. Er zijn goede alternatieven. Want je kunt overstappen op prepaid van T-Mobile. Het is nu ook extra aantrekkelijk om over te stappen op sim only van Tele2. De provider heeft een razend snel 4G netwerk en aantrekkelijke abonnementen.

Het prepaid aanbod van T-Mobile is misschien wel aantrekkelijker dan het Tele2 prepaid aanbod. Er is keuze uit meer bundels en je internet goedkoper. Sluit je nu over dan krijg je een T-Mobile simkaart en 5 euro bel tegoed. Daar bovenop krijg je nog eens 5 euro tegoed extra wanneer je My T-Mobile gebruikt. Het beltegoed op je oude Tele2 kaart wordt binnen 10 werkdagen overgeschreven naar je nieuwe prepaid kaart.

Belangrijke data prepaid bellen Tele2

De reden waarom Tele2 plotseling stopt is de fusie met T-Mobile. Voor huidige prepaid klanten zijn dit de belangrijke data:

  • Je kunt Tele2 beltegoed kopen tot en met 30 november van dit jaar
  • Je kunt opwaarderen met de eerder gekochte beltegoed vouchers tot 15 november 2020
  • Tele2 prepaid dienstverlening stopt op 15 november 2020
  • T-Mobile overstap aanbod is tot en met 14 december 2019 geldig

Wat zijn de alternatieven?

Er zijn verschillende prepaid alternatieven voor Tele2. Ben je tevreden met je provider dan kun je natuurlijk kiezen voor een nieuw sim only abonnement. Je hoeft in dat geval geen aansluitkosten te betalen en eenvoudig je nummer meenemen. Het prepaid tegoed komt echter wel te vervallen.

Sim only aanbod Tele2

Het sim only aanbod van Tele2 is overzichtelijk. Er is keuze uit vier databundels en twee belbundel. Kies je voor 1 GB, 7 GB, 20 GB of onbeperkt internet? Dan kun je de databundel combineren met 200 belminuten of onbeperkt bellen. Vervolgens kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar, jaar- of tweejarig abonnement.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only