Als je overstapt van prepaid simkaart met beltegoed naar een abonnement, dan zijn er voor wat betreft het behoud van je bestaande beltegoed 2 scenario’s mogelijk.

1. Indien je verandert van provider, gaat je beltegoed per definitie verloren. Zorg er daarom voor dat je beltegoed op is voordat je het nieuwe abonnement in laat gaan.

2. Wanneer je overstapt van je prepaid simkaart naar een abonnement bij dezelfde provider zijn er in diverse gevallen wel mogelijkheden om bestaand beltegoed te behouden. Dit wordt in veel gevallen verrekend met je eerste factuur. Bij Simyo zal het resterend tegoed worden verrekend met je 1ste factuur. Let wel op dat je dient over te stappen via de link die je vindt op de overzichtspagina van je persoonlijke pagina.

Ook bij Odido en KPN wordt het beltegoed verrekend met je eerste factuur. Bij KPN geldt hiervoor een maximum van € 200,-. Bij Vodafone geldt dat het beltegoed met een van de eerste 3 facturen wordt verrekend, op voorwaarde dat het tegoed meer dan € 5,- is.

50Plus-Mobiel sim only
Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Odido sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only