verlengenEen verlenging van je sim only abonnement is feitelijk een vernieuwing van je bestaande contract. Ben je namelijk wel helemaal tevreden met je huidige provider, maar loopt je contract binnenkort toch af? Dan kun je natuurlijk je abonnement verlengen bij deze provider. Je profiteert dan van de nieuwe prijzen en aanbiedingen en kunt daarmee je nieuwe abonnement helemaal afstemmen op je actuele belgedrag. Uiteraard blijf je bij het verlengen van je abonnement automatisch bellen met je bestaande mobiele nummer, deze is en blijft van jou.

Mocht je – bewust of onbewust – na afloop van je contract niet kiezen voor een verlenging, dan loopt je contract automatisch door onder de bestaande voorwaarden. In dit geval wordt je contract tot opzegging stilzwijgend verlengd met telkens één maand. In sommige gevallen is het interessant om stilzwijgend te verlengen (als je een goedkope – niet meer bestaande – bundel hebt), maar let wel op eventuele actiekortingen die aflopen aan het einde van je contractperiode.

Uiteraard kun je ook een abonnement met toestel verlengen, in dat geval kun je de overstap naar sim only maken zodat je geen maandelijkse kosten voor het reeds afbetaalde toestel meer betaalt. In de meeste gevallen kun je vanaf twee maanden voor het einde van je contract al kiezen voor een verlenging.

Heb jij interesse om je huidige abonnement te verlengen? Bekijk dan nu onze pagina over sim only verlengen en profiteer van de scherpste aanbiedingen.

50Plus-Mobiel sim only
Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Odido sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only