Naast het gebruik van een simkaart voor je mobiele telefoon, kan het ook handig zijn om met je iPad online te gaan via 4G of 5G. Als je een tablet hebt die ondersteuning biedt voor 4G of 5G betekent dat dat je daarmee online kunt via het mobiele netwerk. Met een simkaart en een sim only abonnement, kun je dan toch online, ook als je even niet in de buurt van een wifi hotspot bent.

Je kunt hiervoor een apart sim only abonnement afsluiten, eventueel zelfs zonder belminuten (data only). Maar je kunt ook je bestaande abonnement gebruiken voor je tablet. Daarvoor kun je je simkaart van het ene naar het andere toestel verplaatsen, of een dual sim bestellen. Let wel, als je slechts 1 abonnement hebt, kun je ook maar met één toestel tegelijkertijd bereikbaar zijn.

TIP: Als je bij KPN meerdere mobiele abonnementen op hetzelfde adres hebt, kun je onderling MB’s delen. Daarmee kun je dus ook een klein abonnement nemen voor je tablet, om vervolgens als het nodig is MB’s van je hoofdabonnement te delen met je tablet abonnement.

50Plus-Mobiel sim only
Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Odido sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only