Diverse aanbieders geven korting gedurende de eerste maanden van je contract. Je krijgt een aantrekkelijke aanbieding, maar na verloop van tijd loopt deze wel ten einde. Na die actieperiode kan de prijs van je abonnement flink stijgen.
In sommige gevallen is de duur van de actie zelfs gelijk aan de contracttermijn. Dit is natuurlijk extra aantrekkelijk, maar heeft wel tot gevolg dat na afloop van je contract de prijzen kunnen stijgen. Om dit te voorkomen dien je tijdig actie te ondernemen.

Heb je een dergelijk abonnement afgesloten, dan is het wel zo slim om voor het einde van je abonnement te verlengen of over te stappen naar een nieuwe provider. Doe je namelijk niets, dan wordt je abonnement maandelijks automatisch en stilzwijgend verlengd. Dit betekent ook dat je het abonnement vanaf dat moment voor de oorspronkelijke prijs krijgt, zonder korting.

Juist in de huidige tijd, waarin databundels steeds goedkoper worden is het super zonde om teveel te betalen voor je sim only abonnement. Wees geen dief van je eigen portemonnee en maak altijd gebruik van de beste sim only aanbiedingen.

50Plus-Mobiel sim only
Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Odido sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only