Youfone wijzigt tarieven databundels

28 mei 2014 door in Youfone.

YoufonePer 2 juni zal de provider Youfone enkele wijzigingen doorvoeren in hun tarieven. Vergelijk Sim Only zet de belangrijkste veranderingen voor u op een rij.

Als eerste veranderen de internetbundels met onbeperkt data. Die komen namelijk te vervallen voor zowel maandabonnementen, eenjarige abonnementen als tweejarige abonnementen.

Databundels
Ook de tarieven voor overige databundels zullen wijzigingen ondergaan. Bij jaarabonnementen kost 200 MB 5 euro. Voor 7 euro krijg je 500 MB en je betaalt 10 euro voor 1000 MB. Er komt ook een nieuwe databundel bij. Voor 16 euro krijg je namelijk maar liefst 2500 MB aan data per maand.

Bij databundels maandabonnementen veranderen de tarieven ook. Voor 200 MB betaal je vanaf 2 juni 7 euro, voor 500 MB 9 euro en voor 1000 MB leg je 12 euro per maand neer. Ook bij de maandabonnementen is er een nieuwe internetbundel bijgekomen: voor 18 euro krijg je 2500 MB.

EU Bundel
Youfone introduceert per 2 juni ook de zogenaamde EU bundels. Om die speciale bundel voor in het buitenland te activeren moet de klant de MyYoufone-pagina bezoeken. Met de EU bundel beschikt de klant over een dagpas met 50min/sms/MB voor een vast bedrag van €2,50 per dag.

Een andere wijziging betreft de aansluitingskosten bij het afsluiten van nieuwe abonnementen. Vanaf 2 juni zal daar een eenmalig bedrag van 10 euro voor moeten worden betaald.

Belbundels
Bij belbundels komen de 50 min/sms-bundels te vervallen. In plaats daarvan krijg je voor dezelfde prijs 100 min/sms. Zo betaal je voor een tweejarig abonnement met 100 min/sms 3 euro. Voor een eenjarig abonnement met hetzelfde aantal belminuten betaal je 4 euro, en bij een maandabonnement ben je 5 euro per maand kwijt.

Plafonds
Youfone heeft ook enkele plafonds ingesteld, voor zowel dataverbruik als bellen. Bij internetbundels wordt het dataplafond automatisch ingesteld. Daarbij wordt er bij 80 procent van het dataverbruik een waarschuwings-sms verstuurd. De gebruiker kan dan extra data bijkopen als hij meer gebruik wil maken van internet. Het is niet meer mogelijk om data te gebruiken buiten de bundel om. Zo hoopt Youfone dat de klant hoge kosten voor datagebruik kan voorkomen.

Het is bij Youfone ook mogelijk om vanaf 2 juni een belplafond in te stellen. Dit gaat echter niet automatisch en is een keuze van de klant zelf. Met het belplafond kan de klant een eigen limiet instellen voor nationaal bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Landelijke dekking Vodafone 4G in september

Een meevaller voor Vodafone en zijn klanten. Algemeen directeur Rob Shuter van Vodafone Nederland zegt namelijk de landelijke dekking van...

Sluiten