Youfone begint met het verkopen van smartphones

24 september 2015 door in Youfone.

Youfone, bekend als aanbieder van sim only abonnementen, gaat ook youfone-smartphonesmartphones verkopen. Momenteel verkoopt Youfone negen verschillende telefoons, die met een sim only abonnement van de provider te bestellen zijn via de site.

Youfone smartphones

Vandaag werd bekend dat Youfone ook zal gaan beginnen met de verkoop van verschillende smartpones via de site. Valentijn Rensing, de CEO van Youfone, zegt dat uit onderzoek van Youfone zelf is gebleken, dat consumenten niet voor Youfone zouden kiezen omdat ze geen telefoons aanbieden. Daarom biedt het bedrijf vanaf nu ook telefoons aan.

De smartphones die je bij Youfone kan bestellen, zijn Galaxy A3/Galaxy S4 mini/Galaxy Core Prime VE/Galaxy Core 2/Galaxy J1/Galaxy Young 2/Galaxy S6 van Samsung, de Microsoft Lumia 640 en de LG G4c. De smartphones die Youfone aanbiedt, zijn dus eigenlijk allemaal een instapmodel. De Galaxy S6 is de enige uitzondering, dat is natuurlijk het topmodel van Samsung.

Prijzen van telefoons

Volgens Youfone zijn de prijzen van de telefoons marktconform, en dat klopt ook wel als je die bekijkt. Je bent niet het goedkoopste uit bij de provider, maar er zijn ook aanbieders die meer vragen voor dezelfde telefoon.

Voor de toestellen betaal je een eenmalig bedrag. Dus in feite koop je een losse telefoon en een sim only abonnement. Youfone zegt wel dat ze binnenkort zullen beginnen met het aanbieden van een toestel abonnement. Omdat de rechter dit jaar had besloten dat dit valt onder het verstrekken van krediet, zal dit aan strenge regelgeving moeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vodafone Call+: andere manier van bellen

Vodafone heeft een nieuwe app uitgebracht om mee te bellen. Sinds de opkomst van het datagebruik, nemen de belminuten en...

Sluiten