Vodafone verdubbelt databundel Red

5 juni 2013 door in Algemeen en Mobiel internet en Vodafone.

Vodafone RedMet ingang van deze week biedt Vodafone een 2 GB-bundel bij een regulier Red-abonnement. Deze verhoging van 1 naar 2 GB geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Vodafone wil klanten niet alleen zorgeloos bellen en sms’en bieden, maar ook zonder zorgen internetten. “We zien namelijk dat in de landen waar Red is geïntroduceerd, dat klanten aanzienlijk meer data gaan gebruiken. Om daarop en op toekomstig gebruik in te spelen, bieden we hen een grotere databundel, zodat Red ook wat internetgebruik betreft aan de belofte ‘zorgeloos’ blijft voldoen”, vertelt Vodafone-woordvoerster Geeke van der Sluis.

Red

Vodafone introduceerde in maart de drie Red-varianten, met als belangrijkste kenmerk onbeperkt sms’en. Het reguliere Red-abonnement biedt onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland met nu dus 2 GB data. De goedkoopste variant, Red Essential combineert onbeperkt sms’en met 400 belminuten en 500 MB data en de Red Super variant biedt onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland en een 4 GB databundel, inclusief een tweede simkaart voor tabletgebruik. Vodafone breidde al eerder de databundel van het Bel+Sms+Web-abonnement uit van 200 MB naar 500 MB.

Geen databundel

Klanten die geen databundel wensen, hebben ook de aandacht van Vodafone. Half mei kondigde de provider aan bij klanten die geen databundel hebben of meer dan 51 euro aan kosten hadden het internet uit te zetten zodat er geen onverwachte kosten ontstaan door ongemerkt gebruik van internet. Uiteraard is het aan de klant om daarmee akkoord te gaan. Men kan de blokkade eenvoudig opheffen of een databundel aanschaffen.

De nieuwe bundels staan uiteraard ook al in onze vergelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
36 procent gebruikers mobiele telefoon verrast door hoge kosten

Robin Mobile, de nieuwe speler op de mobiele telefoniemarkt, liet Motivaction onderzoeken hoe duizend consumenten de mobiele telefoniemarkt ervaren. Gebrek...

Sluiten