My Vodafone-update maakt facturen inzichtelijk

13 augustus 2014 door in Vodafone.

My VodafoneTelecomprovider Vodafone heeft een update doorgevoerd in de My Vodafone-app. In de nieuwste versie is het mogelijk om gedetailleerde factuurinformatie te bekijken. Vodafone geeft zelf aan dat de klant vanaf nu de details van de rekening in PDF vorm kan bekijken in de app.

De vandaag verschenen update laat gedetailleerd zien waar de verbruikskosten van de klant precies zitten. Hierdoor worden kosten en uitgaven voor de klant veel inzichtelijker. Als een gebruiker bijvoorbeeld erg veel geld uitgeeft aan mobiele data, is dat vanaf vandaag terug te zien in de app. Op die manier kan daarop worden ingespeeld door bijvoorbeeld minder buitenshuis te gaan internetten via mobiele netwerken.

T-Mobile en KPN
Vodafone is niet de eerste provider die de precieze details van het verbruik vrijgeeft. Eerder voegde provider T-Mobile in een update al een dergelijke functie toe aan de My T-Mobile-app. KPN maakt de precieze kosten nog niet inzichtelijk voor zijn klanten.

Update

Met de update worden niet alleen de details van de kosten vrijgegeven. Er zijn ook nog enkele andere wijzigingen doorgevoerd. Volgens de provider heeft bijvoorbeeld de diensten sectie een update gekregen, en is de app tegoed-pagina geüpdatet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vodafone introduceert nieuwe Sim Only Scherp-bundel

Vodafone komt met een nieuwe bundel in de zogenaamde Scherp-lijn. Het gaat om het sim only-abonnement Scherp XL. Bij dit...

Sluiten