Vodafone past Scherp abonnementen aan

11 juni 2013 door in Sim Only en Vodafone.

VodafoneVorige week verdubbelde Vodafone de databundel van het reguliere Red-abonnement, maar al eerder werden de Vodafone Scherp abonnementen aangepast. Aan de wijziging werd niet veel ruchtbaarheid gegeven. Er zijn nu drie vernieuwde Scherp-varianten: Small, Medium en Large.

De Vodafone Scherp abonnementen zijn de voordeligste in het aanbod van de provider, primair gericht op klanten die niet al te veel bellen. Er is keus tussen bundels met en zonder dataverkeer. De gesprekskosten worden naar boven afgerond op hele minuten. Ook voor deze abonnementen gelden de maatregelen die moeten voorkomen dat de kosten onverwacht hoog oplopen. Zowel het bel- als het datategoed zijn één maand geldig. Een aantal politieke partijen ziet dit graag anders, maar minister Kamp is nog niet van plan om wettelijke maatregelen te nemen. Hij vertrouwt erop dat de telecommarkt dit zelf gaat reguleren.

Varianten

De Scherp Small-variant biedt 200 belminuten/sms’jes zonder databundel. Bij deze bundel is het niet mogelijk om BloX aan te sluiten. Scherp Medium bevat eveneens 200 minuten/sms’jes aangevuld met 200 MB data. Scherp Large telt 300 minuten/sms’jes en 500 MB. Op Medium en Large kunnen Alles-in-1 op Reis BloX en Vodafone BlackBerry Service worden aangesloten. Bellen en sms’en buiten de bundel kost 30 eurocent en internet kost bij bundeloverschrijding 15 eurocent per MB. Natuurlijk vind je de nieuwe Vodafone abonnementen ook op onze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Mobiele Telefonie: De cijfers [infographic]

De telecom markt – en dus ook onze sim only sector – is continu in beweging. Nieuwe toestellen, veranderende abonnementsstructuren...

Sluiten