Vodafone: New Phone Every Year

16 juli 2013 door in Toestellen en Vodafone.

new_phone_every_yearVodafone biedt zakelijke klanten de dienst New Phone Every Year. Er gaan sterke geruchten dat deze dienst binnenkort ook voor particuliere klanten met een Red-abonnement beschikbaar komt. Na een jaar tien euro per maand extra betalen, kunnen klanten met een voor het programma geselecteerde telefoon een nieuwe smartphone kiezen.

Vodafone bevestigde het gerucht nog niet, maar er staan al wel dienstvoorwaarden op de site. New Phone Every Year wordt een aanvulling op Red-varianten Essential, Red, Red Plus en Super en is binnen drie maanden na het aangaan van het abonnement te activeren. De sim only-varianten kunnen geen gebruik maken van deze aanvullende dienst. Na de twaalf maandelijkse betalingen heeft de abonnee acht maanden de tijd om een nieuwe telefoon te kiezen, afhankelijk van het type kan daar ook weer New Phone Every Year aan gekoppeld worden.

Inleveren

De dienst sluit aan bij een 2-jarig Red-abonnement en geldt voor een aantal geselecteerde telefoons. Tweakers maakt melding van de HTC One, de iPhone 5 en de Samsung Galaxy S4. Als de klant na twaalf maanden een nieuwe telefoon kiest, wordt het huidige abonnement vervroegd beëindigd en volgt een nieuw 2-jarig contract of een ander Red-abonnement ter waarde van minimaal veertig euro per maand. De oude telefoon moet in acceptabele staat worden ingeleverd. Is de telefoon beschadigd, bijvoorbeeld door krassen op het display of op de achterkant of heeft het defecte knoppen/toetsen, dan moet er worden bijbetaald, variërend van 90 euro tot 40 procent van de verkoopprijs van het in te ruilen toestel. Als het toestel weg is dan geldt een bedrag van 60 procent van de verkoopprijs van het in te ruilen toestel. Bij nader inzien geen gebruik maken van de mogelijkheid een nieuwe telefoon te kiezen kan ook. Dan krijgt de abonnee de inleg, minus dertig euro administratiekosten, terug en het lopende contract blijft gehandhaafd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Mobiel internet vooral via smartphone

Nederlanders zijn fanatieke internetgebruikers blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Samen met Zweden heeft ons...

Sluiten