Vodafone komt met SIM Only prijsvechter

7 januari 2011 door in hollandsnieuwe en Sim Only en Vodafone.

hollandsnieuwe sim onlyDeze week heeft Vodafone een nieuw telecommerk gelanceerd: hollandsnieuwe. De nieuwe virtuele operator heeft een uniek aanbod waarbij buiten de bundel eenzelfde tarief als daarbinnen wordt gehanteerd. In tegenstelling tot andere providers waarbij veelal veel meer betaald moet worden buiten de bundel, kom je bij hollandsnieuwe minder snel voor verrassingen te staan.

Is je bundel op? Dan kan je tijdelijk de bundel uitbreiden door direct op te waarderen. Doet je dit niet dan wordt de telefoon de rest van de maand ‘geblokkeerd’ en kan alleen nog inkomende gesprekken en SMS’jes ontvangen. Je hebt dus volledige controle over je uitgaven.

Alle belminuten in een bundel bij hollandsnieuwe zijn 1-op-1 inwisselbaar tegen SMS’jes. Bij de voorafvoordeel extra abonnementen kun je de minuten ook nog eens inruilen tegen internet MB’s. Dit is wellicht ook handig voor mensen die slechts sporadisch gebruik maken van het mobiel internet op hun telefoon. Voor de iets meer intensievere internetters heeft hollandsnieuwe bij deze abonnementen ook de mogelijkheid om 1.000 MB bij te kopen voor slechts 10 euro.

hollandsnieuwe gaat de concurrentie aan met de huidige prijsvechters Ben, Simpel en Telfort die afgelopen jaar het meest populair waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Populairste SIM Only abonnementen van 2010

Ook in 2010 bleven sim only abonnementen ongekend populair. Afgelopen jaar hebben we weer veel mensen mogen helpen bij het...

Sluiten