Vodafone helpt Serious Request met extra netwerkcapaciteit

16 december 2015 door in Vodafone.

serious-request-2015-in-heerlen-rwi6k68Zoals elk jaar, zal 3FM Serious Request ook dit jaar weer geld inzamelen voor een goed doel. Elk jaar gebeurt dat in een andere stad, en nu is Heerlen aan de beurt. Tijdens deze dagen verwacht de gemeente Heerlen voor Serious Request zo’n half miljoen bezoekers. Vodafone helpt alvast, door het netwerkcapaciteit te verhogen.

Verhogen netwerkcapaciteit

Door het verhogen van de netwerkcapaciteit, zullen meer mensen dan normaal gebruik maken van het netwerk, zonder dat dit ten koste gaat aan de stabiliteit en de snelheid van het netwerk. Tijdens die dagen zullen al de aanwezige waarschijnlijk wel gebruik willen maken van het mobiele netwerk, dus komt dit wel goed uit.

Vodafone schroeft niet enkel de capaciteit van het mobiele netwerk omhoog, maar zal ook gebruik gaan maken van een mobiele zendmast en small cells. Die small cells hebben doorgaans een bereik van enkele honderden meters, waardoor ze uiterst geschikt zullen zijn voor het Pancratiusplein, waar het glazen huis zich dit jaar bevindt. Die extra mobiele zendmast is bedoeld voor de plek waar de finale van Serious Request wordt georganiseerd.

3FM Serious Request

Sinds 2004 keert Serious Request elk jaar weer terug, als benefiet actie van 3FM. Dit houdt in dat een aantal DJ’s van 3FM zes dagen achter elkaar in ‘het’ glazen huis opgesloten worden, zonder eten, in de week voor Kerstmis. Dit jaar zal het goede doel zijn voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden. Dat wil zeggen, kinderen en jongeren die vanwege extreme omstandigheden niet de mogelijkheid hebben op de kans op educatie en ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Onbeperkt datagebruik voor Vodafone klanten tijdens kerst

In navolging van KPN, Tele2 en T-Mobile, zal ook Vodafone de klanten gratis data geven in de maand december. Wel...

Sluiten