Vodafone in gesprek met Netflix over toegang voor abonnees

22 april 2014 door in Vodafone.

netflixPersbureau Bloomberg bericht dat provider Vodafone in overleg is met Netflix om aan abonnees gratis toegang te verschaffen tot de streamingdienst. Klanten zouden bij Vodafone een bepaalde tijd toegang krijgen tot Netflix.

Dit meldt Bloomberg naar aanleiding van informatie van drie anonieme bronnen. De onderhandelingen tussen Netflix en Vodafone zijn echter nog in een beginstadium en het is nog niet bekend of er een overeenkomst gesloten zal worden. Een abonnement bij Netflix kost normaliter acht euro per maand. Hoewel Vodafone wereldwijd opereert is het echter maar toegankelijk in drie landen waar de streamingdienst beschikbaar is, namelijk Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Vodafone zou bezig zijn om zelf online entertainment toegankelijk te maken voor zijn klanten. Zo kunnen Vodafone gebruikers in Engeland al gratis toegang krijgen tot Spotify of kunnen zij kiezen voor kosteloos sport te bekijken via Sky Sports. Het is nog niet bekend of Vodafone met Neflix een zelfde streamingdienst in gedachten heeft als T-Mobile en Deezer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Robin Mobile benoemt misstanden mobiele telefonie

Robin Mobile startte vorig jaar juni als protestprovider met het aanbieden van onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internet binnen Nederland...

Sluiten