Vodafone deelt Netflix uit aan nieuwe klanten

1 september 2014 door in Acties en Vodafone.

Vodafone-Netflix

Vodafone kan vanaf deze maand een piek in haar klantenbestand te verwachten. De provider zegt haar nieuwe klanten een halfjaar Netflix cadeau te doen bij het afsluiten van een nieuwe Vodafone Red, Red Super of Red Plus-abonnement. Ook bestaande klanten die hun Red-abonnement verlengen krijgen een halfjaar Netflix.

Door Netflix-abonnementen uit te delen, hoopt Vodafone meer klanten te trekken. Met de landelijke 4G-dekking vanaf eind september kun je je films en series overal verder kijken Daarmee voorkom je ‘onbedoelde cliffhangers’, aldus Bart Hofker, directeur Consumentenmarkt bij Vodafone Nederland.

Het online streamen op je telefoon gaat wel van je databundeltegoed af. Gelukkig bestaat er ook nog wifi.

1 GB bovenop je bundel
Voel je je als klant van Vodafone ook wel geroepen tot onbeperkt Netflix-avondjes maar zie je een Red-abonnement niet zitten? Ook als je nu 1GB data aan je standaard bundel toevoegt, krijg je een halfjaar Netflix cadeau.

Netflix
Met Netflix kun je voor een vast bedrag per maand een groot aantal films en series streamen. Het Netflix-abonnement dat Vodafone aanbiedt, heeft een waarde van 8,99 euro per maand. Daarmee kun je op twee schermen kijken, ofwel twee personen kunnen tegelijk streamen.

Ook in Engeland is Vodafone een samenwerking met Netflix aangegaan. Het is nooit eerder voorgekomen dat Netflix samenwerkte met een telecombedrijf. Dat het Netflix klanten op zal leveren, is zeker. Ruim een miljoen Nederlanders gebruiken het al.

De actie loopt tot en met december 2014.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Consument kiest Simyo voor sim only-abonnementen

Mobiele consumenten kiezen bij het afsluiten van een sim only-abonnement het liefst voor telecomprovider Simyo. Daarnaast doen ook Vodafone en...

Sluiten