Verdubbeldagen bij Simpel: meer voor minder

23 februari 2015 door in Simpel.

verdubbeldagen simpelAls je nu een abonnementje bij Simpel afsluit, weet je zeker dat je goed in de prijs zit. De komende weken verdubbelt de provider namelijk alle bundels die worden afgesloten, zolang je abonnement loopt. En er is meer: zo worden gesprekken voortaan op seconden in plaats van minuten afgerond en is de prijs van onbeperkt bellen verlaagd.

Verdubbeldagen
Als je tijdens de Verdubbeldagen een nieuw telefoonabonnement afsluit, verdubbelt de provider je bundel. Daarvoor moet je abonnement tussen 17 februari en 31 maart 2015 worden afgesloten.

Simpel biedt klanten de gelegenheid om maandelijks bundels omhoog of omlaag te halen. Gewijzigde bundels gaan altijd in vanaf de eerste dag van de volgende maand. Heel handig om te weten is dat je verdubbelde bundel definitief vervalt als je hier achteraf gebruik van maakt. Kies dus het abonnement dat het meest aantrekkelijk is voor jou.

Bundels
Bij Simpel kies je altijd een belbundel. Hierbij is een internet/sms-bundel optioneel. De goedkoopste belbundel tijdens de Verdubbeldagen is nu 50 100 minuten bellen voor 2,50 euro. Voor onbeperkt bellen betaal je 12,50 euroSimpel. De grootste internetbundel is 1,5 3 gigabyte met onbeperkt sms voor 15,00 euro.

Op zijn duurst zou je nu 27,50 euro betalen: deze bundel bestaat dan uit onbeperkt bellen en sms’en met 3 gigabyte aan internet.

Verdere aanpassingen
Ook zeker niet vervelend is de aanpassing waarbij belminuten voortaan naar seconden worden afgerond in plaats van minuten. Dat scheelt ongetwijfeld: nu kun je langer doen met je bundel. Al heb je een gesprek van tien seconden, daar werd voorheen al een minuut voor gerekend.

Maar zijn er dan helemaal geen nadelen? Nou, misschien een enkele, voor de consument die regelmatig buiten z’n bundel gaat. Simpel heeft namelijk de buitenbundeltarieven aangepast. Voor elke mb internetverkeer buiten je bundel, rekent de provider nu tien cent. Eerst was dit 2,50 euro voor elk blok van 50 mb. Nu betaal je voor diezelfde 50 mb dus 5,00 euro. Een minder aangename verdubbeling.

Zie hier de bundels die je aangeboden worden tijdens de Verdubbeldagen:

Bellen
100 minuten voor € 2,50
240 minuten voor € 3,50
500 minuten voor € 5,00
900 minuten voor € 10,00
Onbeperkt bellen voor € 12,50

Internet & sms
Onbeperkt sms voor € 2,50
300 mb + onbeperkt sms voor € 4,50
1000 mb + onbeperkt sms voor € 7,00
2000 mb + onbeperkt sms voor € 10,00
3000 mb + onbeperkt sms voor € 15,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Afschaffing roamingkosten: ‘Europese Raad niet ambitieus genoeg’

De Europese Raad ziet blijkbaar toch niet zoveel heil in het plan om roamingkosten in Europa af te schaffen. Dat...

Sluiten