Update Tele2: SmartMix aangepast

17 februari 2014 door in Tele2.

Mobile_phoneVorige week introduceerde Tele2 de nieuwe NonStop-abonnementen, met als belangrijke propositie keuzevrijheid voor de klant. Vandaag maakte de provider bekend dat die keuzevrijheid voor alle abonnementen gaat gelden, dus ook voor sim only. Deze wijzigingen bieden deze vrijheid in het samenstellen van het abonnement én helder inzicht in de maandelijkse kosten nu aan alle (potentiële) klanten van Tele2.

Voor smartphonegebruikers is het inschatten van het belgedrag goed te doen, maar het vooraf bepalen van het gebruik van mobiel internet is veel moeilijker. Daarom schrapt Tele2 de buitenbundelkosten ook voor SmartMix-abonnementen. Als de maandelijkse bundel bijna op is, kan per sms extra internettegoed worden besteld om te voorkomen dat de internetsnelheid wordt verlaagd. Afhankelijk van het verwachte verbruik in de resterende dagen van de maand is er keuze uit vijf verschillende bundels vanaf 50Mb tot 1Gb en variërend in prijs tussen de €1,00 en €10,00.

Helaas geldt de wijziging niet voor bestaande klanten, waardoor zij nog wel met buitenbundelkosten geconfronteerd kunnen worden. Het verlagen van de snelheid in plaats van het bijbetalen gaat gelden bij verlengingen en bij nieuwe abonnementen.

Sim only

Sim onlyPrijs per maand
Bel/sms 100€ 3,00
Bel/sms 200€ 6,00
Bel/sms 300€ 7,00
Bel/sms 500€ 14,00
Onbeperkt€ 17,50

Klik hier voor de prijzen van de internetbundels en de extra bundels zoals die ook gelden voor SmartMix.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
NonStop abonnement van Tele2 actief

Sinds gisteren biedt Tele2 de nieuwe abonnementsvariant NonStop aan. Het nieuwe abonnement biedt onbeperkt bellen en sms'en in Nederland voor...

Sluiten