UPC Mobiel: sim-only voor de hele familie

25 oktober 2014 door in Algemeen en Ziggo.

UPCUPC zal eind dit jaar met een set van drie sim-only abonnementen op de markt komen voor de hele familie. Dat zal gebeuren onder de naam UPC Mobiel. Bijzonder is dat je met vijf gezinsleden één abonnement kunt nemen, met allemaal een eigen simkaart. Van welke provider UPC gebruik gaat maken, is nog niet bekend. “De introductie van UPC Mobiel past in de strategie van UPC om onze klanten altijd en overal te laten genieten van al onze diensten”, zegt Hans Blom, directeur Sales en Marketing bij UPC Nederland.

Je kunt met vijf gezinsleden dezelfde bundel delen, waarbij je je eigen 06-nummer kunt houden. Er kunnen dus maximaal vier extra simkaarten aan gekoppeld worden. Per extra nummer betaal je wel een tientje per maand meer, daarmee komt er maximaal 40 euro per maand bij. UPC de eerste in Nederland die een gezinsdienst aanbiedt. Primeurtje dus.

De abonnementen

Met UPC Mobiel Basis betaal je 12,50 euro per maand voor 300 mb internet, 100 belminuten en onbeperkt sms’en. Met UPC Mobiel Meer betaal je 20 euro per maand voor 1500 mb internet, 400 belminuten en onbeperkt sms’en. Met UPC Mobiel Eindeloos betaal je 35 euro per maand voor 4000 mb internet, onbeperkt belminuten en onbeperkt sms’en.

De abonnementen zullen per maand opzegbaar zijn. Als UPC-klant kun je ook gebruik maken van de 500.000 Wi-fi-spots door het hele land.

Risico

Er is wel een kans dat buitensporig gebruik van je broer bestraft wordt. Een gezinslid met een hoog verbruik kan ervoor zorgen dat andere gezinsleden minder belminuten of mb’s overhouden. Dat komt omdat al het verbruik van dezelfde bundel uitgaat. Op is op!

Testen

Voordat de sim-only abonnementen op de markt komen, test UPC ze nog bij een kleine groep klanten. En voorlopig zullen de abonnementen ook alleen beschikbaar zijn voor de klanten van UPC. Eerder dit jaar werd al bekend dat het kabelbedrijf Ziggo gaat overnemen, die al langer sim-only abonnementen aanbiedt. Wat er met de sim-only abonnementen van beide providers zal gebeuren, is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Groei mobiele tak zorgt voor winst bij Ziggo

Telecomprovider Ziggo heeft het derde kwartaal goede cijfers geschreven. Mede door een flinke groei bij de mobiele tak van het...

Sluiten