dubbele data sim only
4 juli 2020 door in Youfone

Youfone 4G kpn twee keer dataBudget provider Youfone is nu nog goedkoper. Sluit je nu een sim only abonnement af, dan krijg je twee keer zoveel data. De dubbele hoeveelheid data geldt voor iedere databundel. Met deze actie is de kleinste databundel 1 GB groot en loopt het op tot 16 GB. De actie geldt zowel bij een maandelijks opzegbaar, jaar of tweejarig abonnement.

Youfone is één van de voordelige providers in Nederland. Het merk timmert al sinds 2008 aan de weg met aantrekkelijke prijzen en tegenwoordig ook grote bundels. De provider maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk en krijgt een dikke 8.2 van de Consumentenbond afgelopen april.

Twee keer zoveel data bij elke abonnementsvorm

Het sim only aanbod van Youfone is twee keer aantrekkelijker geworden. Je sluit nu namelijk een sim only abonnement af en krijgt twee keer zoveel data. De basis bundel van 500 MB wordt 1000 MB en alle andere databundels zijn ook twee keer zo groot. Het aanbod geldt voor alle nieuwe klanten en Youfone gebruikers die hun abonnement verlengen.

Ben je iemand die veel te vinden is in het buitenland en heb je de grootste databundel nodig? Dan moet je wel rekening houden met de fair use policy. Waarbij je maximaal 10 GB in het buitenland krijgt.

TIP: heb je een maandelijks opzegbaar Youfone abonnement? Check even of het abonnement nu goedkoper kan!

Dubbele data sim only aanbod

Youfone is één van de goedkope providers met een zeer compleet aanbod. Je kunt zelfs een sim only abonnement afsluiten zonder data. Er is volop mogelijkheid om je abonnement naar eigen wensen samen te stellen. De provider geeft keuze uit een maandelijks, jaar of tweejarig abonnement. Voor het maandelijks abonnement betaal je twee euro per maand meer. Vervolgens is er keuze uit acht bundels van 0 tot 16.000 MB data. Je kunt kiezen uit 1 GB, 2 GB, 4 GB, 6 GB, 10 GB en 16 GB data met dank aan de dubbele data actie. Naast al deze bundels vol data kun je kiezen voor 120 belminuten of onbeperkt bellen. Onbeperkt bellen is 1,50 tot 2,50 euro duurder afhankelijk van je databundel.

Wil je niet voor onverwachte kosten komen te staan dan schakel je het dataplafond in. Dit kost 50 cent per maand. Geen dataplafond?

Over Youfone

Youfone is een bekend merk in het goedkope segment. De aanbieder wordt met een 8.2 gewaardeerd door de Consumentenbond tijdens hun test in april 2020. De provider maakt gebruik van het KPN netwerk. Je hebt dan ook landelijke dekking en een flinke 4G snelheid. Nummerbehoud is gratis.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only