Telfort voert wijziging door in abonnementen

9 augustus 2014 door in Telfort.

telfortTelfort heeft zijn aanbod voor sim only-abonnementen aangepast. De telecomprovider gaat in het vervolg minder bundels gebruiken, maar komt wel met speciale promoties. Op die manier zou het precieze aanbod eenvoudiger te behappen zijn. Tegenover deze maatregel staat wel dat enkele abonnementsvormen duurder zijn geworden dan voorheen.

Sim only abonnement
Het is mogelijk om bij Telfort je eigen sim only-abonnement samen te stellen. Dat kan door het aantal belminuten, sms-berichten en MB’s zelf te bepalen. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor 150 minuten, 100 sms’jes en 500 MB. Daarnaast kan er ook voor 5 euro per maand gebruik worden gemaakt van 4G. Voor dat kleine bedrag wordt het 4G-netwerk geactiveerd en kun je gebruikmaken van razendsnel internet.

Duurdere abonnementen
Telfort heeft sommige kleinere abonnementsvormen duurder gemaakt. Op de site van de provider worden enkele voorbeelden gegeven. Zo betaalde je voor 300 belminuten en 100 sms’jes bij een tweejarig abonnement voorheen 7,50 euro, en tel je daar nu 8 euro voor neer. Een kleine verhoging van 50 cent per maand dus. Voor een iets groter abonnement met 300 belminuten, 100 sms’jes en 1000 MB betaal je 18 euro in plaats van 17,50 euro. Ook hier komt er slechts 50 cent bij.

Voor de grotere bundels hoeft echter een stuk minder te worden betaald. Een tweejarig abonnement met 1000 belminuten, 100 sms’jes en 3000 MB kostte voorheen 58 euro per maand. Na de nieuwe maatregelen betalen klanten nog ‘slechts’ 36 euro per maand voor deze abonnementsvorm. Dat betekent dat er maar liefst 12 euro per maand minder hoeft te worden betaald dan voorheen.

De nieuwe prijzen gelden alleen voor nieuwe abonnementen. Heb je al een abonnement bij Telfort, dan blijf je de oude prijzen betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Flinke toename gebruik mobiel internet

Uit cijfers van KPN, Vodafone en T-Mobile blijkt dat het internetgebruik op de Nederlandse mobiele netwerken het afgelopen jaar flink...

Sluiten