Telfort maakt bundels langer houdbaar

11 mei 2015 door in Telfort.

telfortTelfort heeft flink wat wijzigingen in het aanbod doorgevoerd. Zo zijn er nieuwe abonnementsvormen waarbij je bel- en smsbundels niet gelijk verloren gaan als de maand omgaan. Deze worden maximaal drie maanden houdbaar. Verder bevat elke bundel voortaan sms en heeft de klant vanaf nu een maximale snelheid van 150 Mbps.

Verhoging snelheid
Telfort zit op het 4G-netwerk van moederbedrijf KPN en dankzij die toegang neemt het mobiele dataverbruik onder de Telfort-klanten toe. Deze klanten blijken fanatieke online streamers: vooral YouTube is erg in trek.  Voor alle klanten met een huidige of toekomstige 4G-bundel wordt de snelheid verhoogd naar een theoretische snelheid van maximaal 150 Mbps (18,75 MB/s).

De gemiddelde snelheid geldt zal neerkomen op 20 Mbps (2,5 MB/s). Alleen als het heel rustig is op het netwerk kan de snelheid van 150 Mbps echt mogelijk zijn, dus je moet vooral niet op een centrale plek zitten. Voorheen lag de maximale downloadsnelheid op 20 Mbps. D

Houdbaarheid bel- en sms-bundel
De grootste verandering is toch wel de houdbaarheid van je bel- en sms-bundel. Na het verlopen van je abonnementsmaand blijven de overgebleven belminuten en sms’jes namelijk nog twee maanden houdbaar, wat dus neerkomt op drie maanden in totaal. Daarbij worden je oudste bel- en sms-bundels het eerst opgemaakt.

Deze houdbaarheid geldt alleen voor nieuwe abonnementen, de bestaande klanten kunnen hier nog niet van meeprofiteren. Voortaan zit onbeperkt sms’en bij de belbundel inbegrepen. “Betalen voor sms is niet meer van deze tijd”, aldus directeur Onno van der Poel.

Dit alles kost Telfort wel geld en dus worden de abonnementen een euro duurder gemaakt zodat de provider de kosten kan dekken. Hiervoor kostte de mogelijkheid tot onbeperkt sms’en drie euro extra per maand.

Nieuwe abonnementen
Bij de nieuwe Telfort-abonnementen kun je kiezen voor een bundel van 150 belminuten (6 euro), 300 belminuten (8 euro), 500 belminuten (13 euro) en 100 minuten (16 euro). En in deze nieuwe abonnementsvormen bel je na de eerste tien minuten van je telefoongesprek gratis.

Vervolgens heb je de internetbundels: 125 MB voor 4 euro, 500 MB voor 7 euro, 1000 MB voor 10 euro en 2500 MB voor 17 euro. Voor 4G-toegang betaal je nog steeds vijf euro extra, bovenop je 3G-bundel.

telfort abonnementen nieuw

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
KPN: toekomstige fusie wordt niet uitgesloten

Een opmerkelijke uitspraak van KPN-topman Blok in het Financieele Dagblad: het lukt de provider goed om de ingezette lijn vast...

Sluiten