Telfort introduceert CombiVoordeel

9 april 2014 door in Telfort.

TelfortTelfort komt met korting voor klanten die zowel over een mobiel abonnement als over een interactieve TV beschikken. Onder de noemer ‘CombiVoordeel’ geeft de provider kortingen op het mobiele abonnement als je aan de juiste voorwaarden voldoet.

Vereisten
Om in aanmerking te komen voor CombiVoordeel moet je allereerst beschikken over een mobiel abonnement van Telfort. In dat abonnement moeten belminuten en internet inbegrepen zitten. Als daar geen sprake is bij jouw abonnement, dan geeft Telfort geen voordeel. Daarnaast moet je een Telfort TV abonnement hebben. Ook daar zijn bepaalde eisen aan verbonden; zo is alleen internet en vast bellen bij een Telfort TV niet voldoende. Je komt pas in aanmerking voor CombiVoordeel als je een Interactieve TV hebt.

Als je als gebruiker aan alle eisen voldoet, kan je kiezen welk voordeel je wilt ontvangen. Er zijn drie opties:

  1. Gratis 2x zoveel minuten, sms’jes en MB’s.
  2. Gratis televisiepakket naar keuze (Opnemen pakket, HBO pakket of Kidspakket)
  3. €5 korting op de factuur van je interactieve TV

Als je wilt checken of je in aanmerking komt voor CombiVoordeel kan dat op de site van Telfort. Het abonnement van Telfort TV en het mobiele abonnement moeten op hetzelfde adres staan geregistreerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Blijf opletten met openbare WiFi-netwerken

Het altijd en overal bereik hebben met je mobiele apparaten is heel makkelijk. Zeker als dat via een WiFi-netwerk kan,...

Sluiten