Tele2 maakt nummerbehoud nog eenvoudiger

24 november 2017 door in Tele2.

Tele2 Flag nummerbehoudTele2 is de eerste Nederlandse provider die overstappen met nummerbehoud eenvoudiger maakt. Overstappen naar de budget sim only provider is nu nog eenvoudiger. Nummerbehoud kun je al 120 dagen voor contracteinde aanvragen en daarvoor is straks alleen het 06-nummer nodig.

Wanneer je wilt overstappen en gebruik wil maken van nummerbehoud, dan kun je dat tegenwoordig 60 dagen voor het einde van je huidige contract aanvragen. Tele2 meent dat dit veel eenvoudiger kan en heeft het overstappen met nummerbehoud aangepast. De nieuwe veranderingen zijn tot stand gekomen met dank aan de vereniging die telecom aanbieders helpt bij nummerportabiliteit, vereniging COIN. De vereniging vraagt de andere providers ook om overstappen te vereenvoudigen.

Eenvoudiger overstappen met nummerbehoud

Wil je vanaf vandaag overstappen naar Tele2, dan wordt alles veel eenvoudiger. Je hoeft alleen nog maar je 06 nummer door te geven. Het nummer wordt vervolgens gecontroleerd op basis van een SMS. Daarnaast is het mogelijk om overstappen veel eerder door te geven. Bij de meeste sim only providers is dat nu 60 dagen. Wil je overstappen naar de budget provider, dan kun je tot 120 dagen voor het einde van het contract de overstap met nummerbehoud aanvragen. Vanaf 90 dagen voor de datum van overstappen kan degene die overstapt aangeven op welke dag nummerbehoud mag ingaan.

De bovenstaande veranderingen zijn bepaald door vereniging COIN. COIN is de instantie die providers helpt bij nummerbehoud. De vereniging vraagt iedere providers de vereenvoudigde manier van nummer behoud vóór april 2018 in te voeren. Tele2 is de eerste.

Aantrekkelijk Tele2 sim only aanbod

Tele2 is één van de aanbieders van onbeperkt data sim only abonnementen. De provider zet hoog in op dataverbruik en sluit je op dit moment een nieuw abonnement af, dan krijg je ook 1 maand onbeperkt data. Hiermee wil de provider het gemakt van onbeperkt data tonen en abonnees verleiden naar het Unlimited abonnement van de provider. De abonnementsstructuur van de sim only provider is erg overzichtelijk. Je kunt kiezen uit 100 bel/sms of onbeperkt en daarnaast zijn er vier heldere databundels. Degene die wil overstappen naar Tele2 kan namelijk kiezen uit een 2 GB databundel, 5 GB, 10 GB of onbeperkte databundel. Alle combinaties zijn voor twee jaar af te sluiten of maandelijks opzegbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
VodafoneZiggo CEO waarschuwt voor connectiviteit positie Nederland

De directeur van VodafoneZiggo, Jeroen Hoencamp, is bezorgd over de toekomstige connectiviteit positie van Nederland. In een debat over digitalisering...

Sluiten